Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Toukokuun korusatoa

Juuri äsken sain kuvattua koruja joita olen viime päivinä tehnyt. Tarkoituksena on ollut tehdä mahdollisimman eri värisiä ja tyylisiä koruja. Tosin huomaan helposti toistavani joitain malleja. Haastankin nyt itseni "irrottelemaan" ihan uudenlaisia malleja. Saa nähdä minkälaisia saan tehtyä.
Aluksi muutamia herkkiä malleja...
 Tämä on klassinen koru jonka tein yhtenä yönä silmät ristissä. Vaijerinsuojaa laittaessani jotenkin ihmeellisesti lukko pujahti suoraan vaijeriin ohittaen koko vaijerinsuojan. Onneksi huomasin sen ennenkuin puristin puristehelmen kiinni. :) Aamulla huomasin että lopputulos on oikein kaunis.

Seuraavaksi taas pidempiä kaulakoru malleja. Pitkien korujen kuvaaminen on melko hankalaa. Korun kuvaaminen suoraan pöydällä ei annan oikeaa kuvaa korun kokonaisuudesta ja kun korun virittää jonkun jutun päälle se on pakko kieputtaa pienemmäksi. Joten tässä erilaisia kuvausversioita.


 Kesken kuvaamisen huomasin, että aurinko on ihan kohta painumassa talon taakse. Silloin tämä "studio" valaistus heikkenisi huomattavasti. Tuli hieman kiire napsia kuvia. Moni kuva menikin sitten pilalle kun häselsin sen kameran kanssa kilpaa auringon laskua vastaan.
 Täytyy sanoa että kuva ei todellakaan tee oikeutta näille koruille. Mutta hyvällä mielikuvituksella voi hahmottaa kuitenkin suunnilleen miltä nämä oikeasti näyttävät.

Osassa  kuvissa näkyykin leimat koruissa. Vihdoin sain aikaiseksi hankkia leimausoikeudet ja nimimerkin ja nyt olen paukutellut omia leimoja näihin koruihin, tosin nämä leimat ovat tälläisiä karvalaikki versioita. Joka päivä odotan innolla postia, jotta se oikea hopealeima tulisi. Sen jälkeen täältä alkaa kuulua lisää paukutusta kun leimaan hopeakorut. Leimaamisen jälkeen voin myydä hopeakoruja! Leimani on NMS.

Nämä seuraavat korut eivät kuitenkaan ole hopeakoruja vaan ihan korukivi, lasihelmi ja kristalli sekä hopeoituja koruja.
 Tämä koru on sama kuin edellinen koru, mutta nyt vain kuvattuna tiukassa spiraalissa.
 Tämä söpölainen tulla tupsahti kuin itsestään. Värit eivät ole minulle kovin tyypillisiä, mutta lopputulos onkin todella kaunis. Erityisesti pikku lintunen on liikuttava yksityiskohta.
Tulevaa korumyyntiä varten lähenkin tästä valmistelemaan uusia luomuksia. Joten otan oman haasteeni vastaan, uusia malleja ja värejä tulossa (ehkä)