Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

maanantai 14. lokakuuta 2013

Hups, kiirettä pukkaa!

Hui nyt on jo lokakuu ja naisten joulumessut ovat taas lähempänä kuin haluaisin. Tässä taitaa taas käydä samoin kuin viime vuonna. Viimeinen viikko ennen messuja päivät venyvät piiiitkiksi yön puolelle. 

Olen kyllä saanut jotain juttuja tehtyä messuja varten valmiiksi, mutta ne ovat julkaisukelpoisia vasta messuilla. 

Tässä kuitenkin jotain mitä olen tehnyt kaiken muun kiireisen asian keskellä. Koska pesästämme lensi viimeinen poikanen ulos varustin jotain pehmeää matkaan mukaan. Tosin kuvassa ne ovat ilman täytettä. Lisäksi tein kotiin uutta piristystä. Löysin niin ihanan kankaan että oli ihan pakko käyttää sitä pikimmiten. Puna/valko/beige/sini/ruskeat tyynyt ovat niin mun juttu ja värimaailmaa että ihan heikottaa. :)
Nämä ruskean sävyiset ovat tyttäremme kodin sävyn mukaiset. Huomaan että kuvat eivät tee oikeutta tyynyille, mutta saa niistä jonkunlaisen käsityksen ideasta. Ompelen aina kaikkiin tyynynpäällisiin vetoketjut jotta peseminen on mahdollisimman helppoa. 

Seuraava kuva kertoo että meillä todellakin on tarve pestä tyynyjä säännöllisesti.

Huolimatta siitä että olen todella ohjeistanut tyynyjen käyttöä oikealla tavalla, ei saa istua niiden päälle ym ei ohjeistus ole mennyt joka tyypille perille asti. Tyyny oli hienosti aseteltu sohvalle, mutta tämä karvakuono muokkasi itselleen uuden makoilumestan. 

 Kodissamme on muutenkin melkoinen myllerrys menossa. Kaikki seinät ja lattiat saavat uudet pinnat sekä koko keittiö remontoidaan uuteen malliin. Tällä hetkellä seinistä on poistettu tapetit ja maalimallikortteija on teippailtu pitkin seiniä. Uskomattoman vaikeaa valita väriä joka näyttää eri valaistuksessa kivalta. No saa nähdä millainen on lopputulos.
Remonttiprojektien keskellä yritän saada messutavaroita valmiiksi, huh välillä pitäisi tosin nukkua ja ehkä jopa syödäkkin!

Mukavaa lokakuuta kaikille! Yritän päivittää tilannetta ennen Joulua :)