Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Mamma mia mikä ihana pussukka x 2

Nyt tuli tehtyä sellanen ihana pussukka, että oli vaikea luopua siitä. Tätä pussukkaa tehdessä olin jo lähellä migreeniä ja muita hermostollisia oireita. Syynä siihen oli, että pussukan saaja on tekstiilityön opettaja. Tietenkään tilausta vastaanottaessa en sitä tiennyt, olisi tullut pupu pöksyyn. Siispä, väänsin tuskaisena detaleja ja lopputulos on mielestäni niin ihana, että se saa hyvälle mielelle.

Toinen haaste oli nämä pussukkaan tulleet toivomukset. Yritin sovittaa niitä mahdollisimman hyvin yhteen ja siinäkin asiassa lopputulos oli vaivan arvoinen. Käyttäjä pitää kierrätyksestä, joten sitä oli ehdottomasti oltava teemassa mukana. Pussukan sisäosa on vanhoista farkuista koottu. Lisä haasteen sain kun huomasin, että nämä kyseiset farkut olivat strech kangasta, kivaa...

Singer pikku riipuksena lahjan saajan ammattia kunnioittamassa.

Pikku babuskat ovat pääseet mukaan pussukkaan.

Forrest Gump- Life is like a box of chocolates, you never know what you get.



Toinen pussukka taas ihan eri henkilölle. Klassinen rauhallinen henkilö, joka pitää myös Hello Kittystä :)



Aika jännä kuinka nämä kaksi pussukkaa vaikuttavat niin eri kokoisilta. Tosiasiassa ne ovat aivan saman kokoisia. Kangas tekee vain optisen harhan.

Tähän aikaan yöstä mun silmät tekevät monta optista harhaa... huomenna homma taas jatkuu. Tulossa on yksi aivan ihana pussukka, saa nähdä kuinka vaikeata on siitä luopuminen.