Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

tiistai 18. joulukuuta 2012

Anin Näppärät Näpit eivät ole enää messuilla, mutta ensi vuonna taas jos tilanne sallii

Messut olivat kiva kokemus. Puhuin viisi päivää kuin Runeberg, sillä myymieni tuotteiden ideat eivät ihan äkkiseltään aukea pelkästään katselemalla. :D  Siis niinkuin tämä pipipöllö:
Tämä mahtavan ihana pipipöllö, jolla on monen monta käyttötarkoitusta. Sitä voi käyttää kylmäpakkauksena kuin myös lämpöpakkauksena. Koska se sisältää riisiä se sopii myös vilja-allergiselle ja tsadaa.... (rummutusta) sitä voi käyttää myös nuhan helpottamiseen. Ihan totta! Kun pöllön laittaa mikroon seuranaan kuppi vettä ja kuumentaa sitä siellä, niin vesihöyry imeytyy riisiin. Kun pöllö pääsee mikrosta ulos ja se asetetaan köllöttelemään rintakehän päälle, niin siitä vaan sitten nuuskimaan sitä riisihöyryä. Tämä on ikivanha kiinalainen keino hoitaa tukkoista nenää. Ei siis minun markkinointikikka.

Pöllö on paksu pikku pötikkä, jonka voi laittaa kylmänä esim. silmien päälle (yksi pöllö per silmä, ellei ole yksisilmäinen) ja se helpottaa silmäpussien turvotusta. Samoin, jos on päänsärkyä, kylmä pöllö helpottaa joko otsalla tai parhaiten niskakuopassa. Samaisella niskakuoppa kylmä pöllö käsittelyllä voi myös helpottaa kuumalla uupumusta. Kylmä pöllö myös auttaa esim. hampaanpoiston jälkeen turvotusta tai mustelmien ja kuhmujen hoidossa.

Lämmin/kuuma pöllö auttaa taas jos on lihakset jumissa ja kolottaa. Pöllö on myös tosi hyvä nikamalukon aukaisija kun lämmittää pöllön ja pötköttelee sen päällä niin, että se jumittunut nikamalukko on juuri pöllön kohdalla.
No tietty kylmällä pakkasilmalla voi kuuman pöllön napata taskuun mukaan ja sormet pysyvät lämpiminä tosi pitkään.

Niin tätä juttua siis puhuin tunnista toiseen. Loppu illasta alkoi jo sanat menemään sekaisin ja kerroin kuinka pöpipilli on tosi hyvä :D

Pöllöt löysivät kyllä uuden kodin messujen aikana, vain yksi pöllö palasi takaisin kotiin.

Toinen tuote, joka oli selostettava demonstraation kera oli tämä Olonapu :D Joo, eihän se nimi mitään kerro, mutta kaikilla jutuilla pitäisi olla oma nimi. Oli mulla muutama Nysä kapsäkki myös mukana, mutta ne loppui kesken, samoin organisaattorit menivät kaupaksi hujauksessa.

Siis tässä on Olonapu:

No niin; OlonApu on pieni pussukka, jossa on pieniä taskuja esim. lääkkeitä tms. varten. Pikku pussukassa on myös pidempiä taskuja, joihin mahtuu vaikka laastareja ja hakaneuloja tms.
Tämä jokaisen vastuullisen ihmisen tarvitsema pussukka todellakin vaati myös selostuksen :D

Mitä tästä messurupeamasta opin.... Sen, että se oli tosi kivaa ja helpommalla tietenkin pääsisi jos tuotteet olisivat heti ilman selostusta ymmärrettävissä. Mutta toisaalta, aina pitää olla jotain uutta ja mielenkiintoista tarjolla ja usein ne tarvitsee selostuksen, muutenhan niitä olisi jo kaupan.

Meillä oli mahtava onni saada pitää pöytää hauskan naapurimyyjän kanssa. Sekin teki messuista vielä kivemman kokemuksen.

Totuuden nimissä täytyy kuitenkin myöntää, että koko messu rupeama otti voimille. Pari seuraavaa päivää tuntui kuin olisi ollut jonkinlaisessa väsymys"koomassa". Sitä vaan möllötti ja yritti pysyä hereillä.

Kiitos kaikille ihanille asiakkaille, jotka jaksoitte kuunnella mun selostusta ja ostitte nämä ainutlaatuiset käsintehdyt tuotteet. Toivottavasti niistä on paljon iloa teille tai kenelle ne sitten päätyvätkään.

Uusia ideoita pukkaa ja olenhan niitä nyt jo jonkin verran tehnytkin jo. Mutta siitä lisää sitten joskus myöhemmin.