Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

maanantai 24. syyskuuta 2012

Johan aikaa on vierähtänyt, mutta töitä on silti tehty

Hups heijaa, miten ihmeessä aika menee näin nopeasti! Ihan hirvittää miten sitä ehtii tehdä riittävästi ja oikeanlaisia tuotteita messuille.

Tässä on nyt kuitenkin muutama juttu, jonka olen tehnyt lähi aikoina. Ensimmäinen pussukka on tilaustyö.
 Tässä on oikein syksyisiä värejä ja sisusta on oikein naisellinen. Toivottavasti tilaaja tykkää pussukastaan.
 Tämä seuraava pussukka on ns vapaata riistaa. Tein sen nyt ihan vaan siksi, että olisi jotain myytävää :)


Tämän kerran viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä on kassi pussukalle. Halusin itselleni kassin jonka sisälle on helppo sujauttaa pussukka sisälle ilman mitään hässäkkää. Tässä laukussa ei ole sisällä mitään muuta kuin tyhjää. Laukun läpässä on vain vetoketjutasku johon on helppo laittaa känny ja avaimet. Tämä on IHANA!
Kun tein tätä, niin ajattelin ensin tehdä ihan tosi simppelin jutun. No eihän se minulta onnistu. Aina hetken päästä huomaan viritteleväni jotain juttua tekemiini juttuihin. Tämä kyseisen laukun jutut ovat vetoketju, joka sulkee laukun sisäosan. Ompelin sellaisen piilotetun yläreunan vetoketjun. Se on tosi makee, siisti. Toinen juttu on laukun läpän vetoketju, jonka kanssa kamppailin, sillä kangas on todella paksua ja halusin siitä kuitenkin huolitellun. Tällä kertaa katkesi vain yksi ompelukoneen neula, jee! Kolmas juttu, joka tosin ei nyt ole mikään ihmeellinen, on piilossa oleva magneetti lukko. Tein sellaisen kuitenkin nyt ensimmäisen kerran ja yllätyin kuinka napakka magneetti on.
Ihan oma tarinansa on sitten tuo olkahihna. Siinä kohtaa mietin onko minulla ihan kaikki kohdallaan päässä ( :O ). Kangas ja tuo hihna yhdessä vasta olivatkin paksu viritys. Tällä kertaa ei kuitenkaan katkennut neula, sain vain muutaman epämääräisen solmun aikaan. Onneksi onnistuin kuitenkin selvittelemään ne sovinnolla.
Omasta mielestä tuo laukku on makeen näköinen kun lisäsin tuon kuvan siihen. Koko kesän olen haaveillut ehtiväni tehdä tuolle kuvalle laukun ja nyt se on tässä.

Pöytä pursuaa töitä ja pesin juuri muutamia uusia kankaita, jotta saan tehtyä niistä taas uusia juttuja. Joten homma jatkuu taas...