Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 2. elokuuta 2012

Kukkaro mallisto kasvaa.

Olen vihdoin suorittanut yhden varsin kinkkisen projektin. Muutama yö meni detaleja ja lähinnä tekniikkaa miettiessä, mutta se ONNISTUI! Tässä tulos tai lähinnä pieni kurkistus siitä :)


Se mikä tässä kukkarossa on nyt niin ihmeellistä on tämä 3 raaminen systeemi. Osaan kyllä kaavoittaa tavallisen kukkaron, missä on siis päällys ja vuori. Tämä versio on taas sellainen että vuori muodostaakin kaksi erillistä pussia. Tietenkään se ei nyt ole niin ihme juttu näin äkkiseltään, mutta kun sitä sitten kasaa ja ompelee niitä saumoja niin kyllä muutaman kerran mietin sitä keskiosaa.
 Tämä pirtsakka "kukkaro" on kyllä niin suuri että tätä todennäköisesti käytetään muuna kuin rahakukkarona. Tai no mistä sitä tietää kuinka paljon kukin mukanaan rahaa ym. maksuvälinettä kantaa :)
Tämä versio taas näyttää ihan lätsähtäneen tässä kuvassa, mutta oikeasti se on lätsähtänyt. Kaavotin siihen riittävän leveän pohja jotta sinne mahtuu vaikka kyniä tai muuta pitkää juttua. Saranat näissä kukkaroissa aukeavat todella hyvin, siis näistä on todella helppo löytää tavarat.

Jälleen kerran tuo loppurutistus, eli raamien puristus oli kamala homma. Nämä raamit/kehikot ovat varsin jäykkää tavaraa. Hankin vielä lisäksi uuden ruuvipuristimen, jotta homma olisi hieman helpompaa- ei ollut!

Lopputulosta on kuitenkin kiva katella ja napsutella noita raameja auki ja kiinni :)

Eipä tässä kannata tosin jäädä napsuttelemaan turhan takia. Uutta projektia aloittamaan vaan :)

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Loman pussukka / oranisaattori saalis

Lomat on lomailtu Suomen kauniissa ja niin kosteassa säässä. Eipähän ainakaan tähän mennessä ole tarvinut kovin aurinkorasvojen kanssa lotrailla.
Loman aikana olen tehnyt muutamia juttuja. Huomasin, että omassa käytössä oleva pussukka on melkoisen pikkuinen, joten tein uuden pussukan itselleni.
 Kankaana käytin lempikuoseja ja värejä. Punapohjainen valkopilkkuinen kangas on jotenkin niin hauska ja energinen. Ulkopuolen kangas on ranskalaisen Pierre Freyn kangasmallistosta. Kankaan laatu on aivan ihanan pehmeä, mutta tiivis puuvilla, jota on mukava käsitellä.
Uutta pussukkaani täyttäessä havaitsin, että joko tämäkin pussukka on liian pieni tai raahaan mukanani aivan liian paljon tavaraa. Kassin painosta päätellen, jälkimmäinen olettamus on oikea.
Oli miten oli, näin kuitenkin saa sinne tavaraa tungettua. Mitä tänne ei mahdu on todennäköisesti turhaa, tai sitten minun täytyy taas tehdä kokoa suurempi pussukka itselleni.

Tästä onkin sitten virinnyt muutama uusi idea, joita olen nyt työstämässä. Uusia ideoita tarviikin tulla, jottei puuhailu tuntuisi työltä :D Elokuun lopulla on minulla edessä sadonkorujuu myynti ja sitä varten saakin Pfaffini surista. Onneksi ompelukone on nyt huollettu ja työhuone siivottu.

Ja ei kun hommiin taas....