Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kukkaro komppania esittäytyy

Muutama päivä sitten hankin kauan haluamani strassien kiinnitys härvelin. Sillä saa kiinnitettyä todella näppärästi strasseja kankaalle ja huomasin myös että pahville :) (ei ollut tarkoitus, se vaan tipahti suojapahville ja siihen se sitten jysähti kiinni kuin tauti)

Nyt tämän ihanan strassihärvelin kanssa olen operoinut muutamia koristuksia kukkaroihin. Täytyy varoa ettei joka ompelus ole kohta koristeltu näillä strasseilla.

Kukkarot ovat jälleen käyneet läpi puristuskäsittelyn. Se sitten on aina vaan niin ahdistava juttu. Luulempa, että lähiaikoina on tarve käydä rautakaupassa hakemassa tähänkin lisä helpotusta. Ongelmaksi alkaa muodostua vain tilanpuute (no ehkä vähän myös käteisen ) Niin, nämähän ovat myytäviä tuotteita! :)

Ylläoleva kukkaro on korkeampi malli kuin mitä nämä seuraavat pikkukukkarot. Logossa kimaltelee nyt se strassi :)


Alimmassa kukkarossa ei suinkaan ole alareunassa strassia, vaan nuppineula että kukkaro pysyy pystyssä kuvausalustalla. :)

Tämän näköisiä kukkaroita nyt tällä kertaa. Seuraavat kukkarot ovat hieman eri muotoisissa kehyksissä, mutta edelleen puristettavia.

Pussukka muutamalla bling blingillä varustettuna

Nyt on pussukka aivan uusissa bling bling mitoissa. Väri on rohkea fuksia ja ulkopuolella kiertää silkkiorganza 'taskue' (tämä on ihan itse keksimä sana :D )
 Sisäpuolelta pussukka on taas aivan erilainen. Siellä on näkyvissä unelmaa Pariisin matkasta. Taskuja on jälleen monta, kuminauhalenkkiä unohtamatta. Vetskaritaskussa lukee; unelmien tasku ranskaksi. Toivottavasti kirjoitin sen oikein, sain siihen kyllä hyvät ohjeet rakkaalta ystävältäni (kiitos Taru!)
Hip hei, uusien pussukoiden pariin, tosin tähän väliin tulee muutama kukkaro.

Anopin organisaattori, tällä ei siis organisoida anoppia :)

Anopin kassi tarvitsi myös organisaattoria. Sellaisen sitten tein. Toiveena oli sinistä, valkoista ja mustaa. Hän pitää kovasti kukista ja matkustelee paljon.

 Kuvat olen näpsännyt kännyllä, joten ne eivät nyt ihan ole parhaasta päästä. Eihän tuo silti haittaa, näkyy näistä kuitenkin se olennainen. Tuo pikkunen koriste edessä oikealla on vanha puhelin, molemissa päädyissä on avainrenksut, sisällä vielä yksi lisää.
 Sisäpuolen vetoketjutaskuun mahtuu passi.
Etupuolen koristeet näkyvätkin selkeästi. Ulkopuolen taskut tein väljiksi, sillä käyttäjällä kulkee mukana hieman paksumpia tavaroita. Näihin ne nyt mahtuvat mukavasti.

Nyt on anopinkin kassi järjestyksessä :)