Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 28. heinäkuuta 2011

Kaulakoru, otsikko kun en muuta keksi

Koru, jonka tein kun ostin uuden puseron. Eihän sitä nyt sitten koruntekijällä ole niitä koruja joka asuun. :) Ihan tosi, ei meinannut mitään  löytyä korua joka sopisi uuden puseron kaula-aukkoon. No, sellainen koruhan sitten piti tehdä.

Tässä korussa on käytetty niitä värejä jotka sopivat tähän asukokonaisuuteen. Kuulostaa ihan kuin näitä asukokonaisuuksia olisi kaapit pullollaan, ei nyt ihan kuitenkaan ole :) Korussa on foliolasihelmiä, vuorikristallia ja korumetallisia läpyskä osia. Virittelin tämän vaijeriin ja lukko-osaan laitoin pikku papukaijalukolla lisä riipuksen jonka voi siis napata pois jos siltä tuntuu. Tämä kyllä kaipaa kaverikseen korvikset, täytyy värkätä ne nyt vielä ennen sunnuntain konserttia.
Hah haa,  tuli mielee kuinka pienenä aina jännitin uusia vaatteita. Se oli niin jännää laittaa uusia vaatteita päälle, että sain siitä aikaseksi migreeni kohtauksen. Toivottavasti nyt ei niin käy! Tosin ukkonen kyllä nyt jyrisee sitä tahtia että päässä tuntuu.

Nyt täytyykin sitten viritellä opelukone paikalleen, että saan lyhennettyä housunlahkeet. Vanha kunnon teippikonsti ei näiden housujen kohdalla tepsi. Niin, ne housut löysin alkukesästä eräästä tehtaanmyymälästä ja voi tosin olla ettei ne edes mahdu päälle näin grillaamisten jälkeen. 

Siispä ompelukonetta virittelemään...

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Rosetta; heinäkuun kuumuudessa tehty projekti

Huh hellettä!
Heinäkuun kunniaksi halusin tehdä naisellisen ketjun.
 Löysin kivan mallin, jota olenkin sitten työstänyt koko kuukauden.:(  Ohjeissa ilmoitettiin renkaan kooksi 3½ 1 mm langalla, mutta ohjeen laatijan mukaan se on liian tiukka. Joten kuuliaisesti veivailin 4 mm renkaita tekijän suosittelemana. Tuloksena hirmun paljon väärän kokoisia renkaita, se ei ollut ollenkaan sopiva koko. 

Päädyin sitten kuitenkin tekemään tämän ketjun alkuperäisen koon mukaan. Eli ketju on nyt tehty 1 mm langasta, 3½mm renkailla. Hetken piti värkkäillä omaa tekniikkaa, että sai päälirenkaan mahtumaan molemmin puolin. Lopputulos on ihana :) Todennäköisesti vielä patinoin tämän ja jos se ei ole hyvä niin otan sitten patinan pois.

 Ai niin, sain palautetta, että voisin myös mainita täällä blogissani tuotteiden olevan myös myynnissä :) No, nyt se on sitten mainittu. Jos joku koru kiinnostaa, niin viestiä vaan minulle.
Helteisiä heinäkuun päiviä kaikille!