Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Mama organizer, big size!

Joskus tarvitaan vähän "järeämpiä" pussukoita. Silloin ei välttämättä riitä yksi pussukka eikä kahta viitti samaan laukkuun tunkea. Siinäpä siis yhdenlainen ongelma. Kehitin tällaisen mama organisaattorin eräälle erittäin ahkeralle ja aktiiviselle äidille, jonka kassissa kulkee Paljon tavaraa. Niinkuin nyt yleensä äititien kasseissa kulkee.
Halusin tähän pussukkaan jotakin sellaista mikä taas kuvastaa käyttäjäänsä. Pussukan omistaja on aika usein näyttänyt pitävän siivistä ja sulista, siispä pussukkaan piti saada jotain sulkaa näkyviin. Löysin kankaan jossa on sulan kuva. Sulka oli melkoisen iso, joten pussukastakin tuli melkoisen iso. Mutta tässä ratkesikin se ongelma, että tietyt tavarat, jotka pussukkan pitää mahtua ovat isoja, siis täytyyhän pussukankin olla silloin suuri. :)
Ajattelin myös, että välttämättä aina ei tarvi kantaa mukana koko patalijoonan varustusta, vaan joskus saattaa olla sellainen tilanne että vähempikin riittää. Siispä pussukka on kaksiosainen. Alaosa on irroitettavissa ja näin kumpaakin puoliskoa voi käyttää vaikka erikseen.
Lisäksi tein tähän "settiin" mukaan pikku kukkaron, joka on mitoitettu kortteja varten. Ainakin itselläni lompakko paisuu (ei suinkaan rahan takia) paisumistaan, sillä kaikenlaisia bonus,- ja etukortteja on lompakko täynnä. Olenkin ratkaissut tämän ongelma itseni kohdalla lisä kukkarolla, joka toisin on usein kotona. Senhän huomaa vasta kassalla, että pikku korttikukkaro onkin kotona pöydällä. Tämän setin korttikukkaro on pikku lenksulla kiinni pussukassa. Tosin sitä lenksua ei tietenkään sitten tässä kuvassa näy.
Koska kyseinen pussukan omistaja on erittäin nopea liikkeissään ja joskus olisi ihan hyvä ottaa pikkusen rauhallisemmin, laitoin pussukan sisään pikku muistutuksen mamalle.

Muutenkin pussukan sisällä on hieman erilainen värimaailma, vihreine silkkeineen.

Täytyy nyt oikein ihmetellä miten sainkin tämän kyseisen pussukan sisätaskun vetoketjun onnistumaan niin täydellisesti. Se on niin hämmästyttävän hyvin ommeltu, että ihan oikeasti minulla ei ole harmainta aavistustakaan kuinka sen loppuenlopuksi siihen väänsin. Usein näiden pussukoiden ompelu tapahtuu erittäin myöhään yöllä. Siinä vaiheessa kun silmät eivät enää pysy auki on pakko lopettaa.

Ostin tässä muutama päivä sitten uudet kirjain punsselit. Ai että niitäkin olisi niin kiva paukutella yöllä, mutta ihan naapurisovun pitämiseksi ne naputtelen kyllä aikaisemmin kuin yöllä :) Tosin sain pikku vinkin yllä olevan pussukan käyttäjältä- naputa hiljaa ja hellästi. :D

Tässä tämä ihana fonttimalli  koko komeudessaan:

Nyt jatkan seuraavan pussukan viimeistelyä, mutta siitä sitten ensi kerralla lisää...





maanantai 28. toukokuuta 2012

Vadelmanpunainen valloittaa...

Uusi malli pussukoihin.

Tämän pussukan tilaajan voimaväri on vadelmanpunainen ja teksti toiveena pussukassa näkyvä teksti. Sekä kuvassa pilkistää myös minun voiman lataaja, lumi pantterit! :)

Tässä projektissa haasteena oli löytää vadelmanpunainen kangas, ei ihan helppo juttu. Mun piti ihan käydä tarkistamassa oikein väriexpertiltä että olen ymmärtänyt värin oikein. Värin kylläisyys tietenkin riippuu siitä kuinka kypsä vadelma on kyseessä. Tämä kypsyysaste näyttää nyt tältä :)

Sisus on tämän näköinen...
 Tämä kuva ehkä vähän vääristää väriä liikaa fuksiaan, vadelma ei tosiaan ole atsoväreillä kyllästetty !

Jihaa,lähden nyt uutta pussukkaa ompelemaan (tosin ensin täytyy katsoa täydelliset naiset :D )