Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Nahan lumoissa, Ipad uusissa kansissa.

Kuten jo aikaisemmassa postauksessani kerroin, innostuin tosi paljon nahan ompelusta.

Lomamatkalle tavaroita pakatessa mieleeni iski idea; Ipad tarvitsee ehdottomasti omat kuoret ylleen ja ne pitää olla nahkaiset. Kehittelin ajatusta ja piirtelin paperille ideaa ja mittailin Ipadin mittoja.

Halusin sellaiset kuoret jotka oikeasti suojaavat kolhuilta ja toimivat samalla myös tukena jos haluan pitää Ipadiä pöydällä pystyssä. Kuitenkaan en halunut niistä mitään erityisen mahtailevia vaan juuri tähän nahkaan sopivan rennon yksinkertaiset.

Tässä sitten tulos:

Koko hommeli on tehty nahasta. Kovikkeena nahkojen välissä käytin konepahvia, 0,8 mm.


Padin pidikkeet ovat mustaa kuminauhaa jotka kiinnitin sopiviin kohtiin missä ne eivät  estä sivussa olevien nappien käyttöä.


Pad pysyy pystyssä kun sivulla olevat reunat taitetaan alas ja ne kiinnittyvät magneettilukolla yhteen. Samaisella magneettilukolla kiinnitetään myös koko hommeli kiinni.

Aikaa tämän tekemiseen meni vajaa tunti. Ompelu oli nopeasti tehty mutta lukkojen kohdalleen laittaminen ja miettiminen mikä lukko nappaa kiinni mistä vei siitä tunnista suurimman ajan. Sillä tässä systeemissä on 1,5 lukkoa eli kaksi jotka nappaavat kiinni ja yksi mihin ne nappaavat kiinni. (Tosi taitavasti selitetty juttu :D )

Kannet ovat toimineet mainiosti ja olen oikein tyytyväinen tähän ideaani ja lopputulokseen. :)

Vähitellen alkaa joulumyyjäisiin tulevien juttujen valmistaminen ja sitä ennen niiden keksiminen ajankohtaiseksi. Vai käykö jälleen niin kuin aina ennenkin... kyllähän tässä vielä aikaa on...Ja viimeinen kuukausi ennen myyjäisiä äherrän yö myöhään hommia.

Kaunista kesää nyt kuitenkin kaikille ja nautitaan tästä ihanasta helteestä, päivät jo lyhenevät ja kohtahan se joulukin jo tulee! :D

Lisäys 27.8.2014

Käsittelin nahan vielä jälkikäteen ja siitä tuli vieläkin parempi. Suosittelelen tätä toimenpidettä tehtäväksi tälläiselle nahalle jota käytin näissä nahkaprojekteissa.