Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kesäkuun koruilu alkoi näin...

Ihanaa! Vihdoin sain oman hopealeimani käyttöön :) Odotin tätä ihmettä jo kauan ja nyt se on käsissäni. Kun ihailen leimaani, niin luupilla olisi kyllä käyttöä. Sehän on niin pikkuruinen, että piti oikein tarkkaa katsoa mitä ihmettä se pikku piperrys oikein on. Ja kyllä, oikein se oli. Nyt onkin sitten haaste saada tehtyä sille leimalle sopivan kokoinen hopealäpyskä jonka kiinnitän ketjuihin ja käätyihin.

Nämä seuraavat korut eivät ole saaneet tätä hopealeimaa seurakseen. Näissä koruissa on vain nimimerkki, mutta ei se mitään. Tämä ensimmäinen koru on tehty Helmiliinan helmistä. Ihastuin niihin heti ensi silmäyksellä. Sinertävä kivi on akaattia.



Tämä toinen koru on taas pidempi malli ja siinä on käytetty Jadea sekä vuorikristallia. Koru menikin heti kaupaksi.


Tähän viimeiseksi laitan kuvan pikku laukkukoruista. Tein niitä ystäville kesälahjaksi ja korumyynnissä niitä sitten menikin vielä useampi kappale. Nyt työn alla on lisää näitä pikku kaunistuksia.



Nyt alkaa hopean leimaaminen ja vihdoin MYYNTI!