Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Pussukka Helsinki kangasta käyttäen- taivuttaen brittitunnelmiin

Pussukassa komeilee Riina Kuikan suunnittelema Helsinki kangas, tai ainakin osa siitä. Kankaan kuvioiden koko suhteessa pussukan kokoon aiheutti hieman pohdiskelua, mutta lopputulos on mielestäni oikein hauska.

Pussukan väritoiveena oli; musta, valkoinen ja punainen. Erityispiirteenä myös sisustan britti teema. Tältä tämä nyt valmiina näyttää.

 Fillarin päällä riippuu kruunu. Tämähän voisi olla varsinaista harhaanjohtamista jos ajattelisi tämän kankaan ja pussukan edustavan Suomea. Ei, se vain antaa viitteitä mitä sisältä voi löytyä...
 Jokainen, joka on ajanut autolla tms. pitkin mukulakivikatua voi tätä kuosia sekä erityisesti tätä kohtaa katsellessa, eläytyä siihen tunteeseen kuinka sisuskalut tärisee katua pitkin kulkiessa. Mielestän tämä kangas on vain niin älyttömän hyvän näköinen. Siitä kyllä pitäisi tehdä suurempi kassi, jotta kuviot pääsisivät kunnolla esille.

Sisältä pussukka näyttääkin jo ihan erilaiselta. Brittiteemaa  näkyy väreissä ja muutamissa yksityiskohdissa. Tällä kertaa laitoin pussukan sisälle tavaraa, jotta on helpompi ehkä hahmottaa mitä kaikkea sinne voi tunkea. Oikealla sivulla on hiuslakka pullo sille varatulla paikalla. Joissain aikaisemmissa kuvissa se vain näkyy kuminauhalenkkinä, tämä on siis sen lenkin tarkoitus :)

Työn alla on taas ihan erilaisia juttuja. Niistä sitten taas myöhemmin lisää.

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kukkaro nro 2 tai jotain sinnepäin...

Nyt on sitten tämän kaiken muun innostuksen keskelle tullut vielä tämä kukkaro into. Niitä on tosi hauska tehdä ja ne ovat huomattavasti nopeampia valmistaa kuin pussukat.

Näissä kukkaroissa olen käyttänyt puristettavia kukkaronkehyksiä. Oi oi, se ei ole tässä projektissa vaan niin hauskaa. Yhdellä virhe puristuksella voi sössiä koko komeuden. Siitä syystä tätä puristus vaihetta ei kannata tehdä väsyneenä tai kiireessä. Siis näillä kriteereillä en voisi puristaa niitä ollenkaan. Aina on olevinaan kiire ja koska on niin kiire, se myös väsyttää. :) Toisaalta  tekemällä oppii ja niinpä niitä sitten teenkin vielä vaan lisää ja lisää. Eksyimpä tässä eräänä yönä vielä nettisivuille, jossa myytiin niin ihania kukkaronkehyksiä että ihan alkoi ahdistamaan. Toivottavasti niitä tulisi tänne myyntiin, ettei itse tarvitse alkaa tilaamaan satsia Hong Kongista asti.
 Yllä olevan kukkaron tein ihanalle ystävälleni kiitoslahjaksi avusta jonka olen häneltä saanut.

 Tämä kukkaro tuli taas omaan käyttöön. Koristeena on keraaminen nappi jonka joskus ostin matkoilta. En ole raaskinut käyttää sitä missään ja nythän löytyi juuri oikea paikka sille. :)
Varmistin, että en voi enää sanoa ettei mulla ole penniäkään kukkarossa. Ihan taatusi on ja pysyy sillä ompelin sen siihen kiinni. Tosin tällä pennillä ei enää Suomen maassa maksella mitään, nyyh :(

Manni mamman pussukka

Pientä masuasukkia kasvatteleva Manni mamma tarvitsee kassiin pikku organisaattorin. Perheessä pörrää jo toinenkin pikkuinen ja silloinhan tavaraa löytyykin riittämiin kassista.
Toiveena oli vaaleanpunaista ja helmiä. Tietenkin lisänä pitää olla jotain pikkuista mikä kertoo käyttäjästään jotakin. Suloinen mamma kun on kyseessä, niin suloinen sen pussukankin pitää olla.
 Pussukan ulkopuolella kiertävä tasku on hieman rypytetty, jotta sinne mahtuu myös paksumpaakin tavaraa. Taskun reunassa on ommeltu helmiä jota käyttäjä toivoi pussukkaansa.
 Sisuskankaana on Laura Ashleyn pallokangas ja tietty sisäpuoli on myöskin taskuja täynnä.
Pussukan toinen puoli taasen näyttää, että vauvoja löytyy tämän omistajan sylistä ja sydämestä.

Toivottavasti Manni mamma pitää pussukastaan, sillä tällainen siitä nyt tuli :)