Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 5. tammikuuta 2012

Handbag organizer

Hyvää uutta vuotta 2012!

Uusi vuosi on kiva aloittaa organisoimalla vaikka käsilaukku sisältöineen. Oma lempi käsilaukkuni on yllättävän tilava, eteenkin silloin kun sieltä yrittää etsiä tarvitsemaansa tavaraa. Eräs mukava nainen kysäisi tiedänkö mikä on handbag organizer ja kehoitti googlaamaan sen. Näinhän sitten tein ja vau! Niitähän on joka lähtöön, pieniä, suuria, pitkää avointa putkimallia, pussukkaa, nyssäkkää jne. 
Tein nyt kokeeksi itselleni tämän mallin ja uutta mallia pukkaa päähän koko ajan :) Tämä ensimmäinen versio on tehty niistä matskuista mitä nyt kaapista löytyi, mutta seuraavaa versiota varten kipaisen vähän tarvikeostoksilla.
Tsadaa, tässä ensimmäinen kappale...
Ideana on laittaa useita eri taskuja, niin että kullekkin tavaralle löytyy oma paikka. No niitä tavaroitahan riittää yllin kyllin. Mielestäni yksi raivostuttavimpia asioita on etsiä kännyä kun se soi ja jotenkin kännyllä on uskomaton kyky piiloutua jonnekkin laukun uumeniin. Tässä se nyt on kiltisti paikallaan. 
Tässä hieman kuvaa sisältä päin. Ompelin vetoketjutaskun pieniä juttuja varten ja kiinnitin avainklipsun pussukkaan. Vastakkaisella puolella on taas pikku taskuja kyniä ym.varten.

Seuraavaan pussukkaan viritän... no näätte sitten!