Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 6. elokuuta 2011

Nyt iski joku ihmeen korvis into

Tulipa tehtyä muutama korvis tänään. Päätin kuvata ne nyt sitten heti. Kello on yksi yöllä... kuvaus alustana sälekaihdin. Taitavat naapurit ihmetellä mitä täällä tapahtuu.
No ei se mitään, tässä näitä korviksia sitten on.
Tosin käsi vähän vapisi älykkään kuvausajankohdan vuoksi, joten osa kuvista päätyi heti roskikseen.
Tässä ensimäisessä kuvassa on osittain taottuja kiemuroita. Onneksi taoin ne ihan päiväsaikaan :) Hauskoja vänkyröitä ja näin ensiyrittämällä tuli havaittua kuinka iso merkitys on noiden lenkkien keskinäisessä koko suhteessa. Saa nähdä minkälaisen vastaanoton nämä saavat korumyynnissä.
Tämä korvis malli on kutkutellut minua jo kauemmin. Noiden "japanilaisten" solmujen värkkäämisen uhrauksena meni peukunkynsi ihan uuden näköiseksi. Nämä kynnet eivät todellakaan sovi näytille. Tosin, olen huomannut, että aika monella metallilanka töitä tekevällä on samannäköisiä käsiä, eritoten kynsiä niin kuin minulla :)
Tässä viimeisessä onnistuneessa kuvassa on ihan simppeli malli, mutta itse tykkään ihan simppeleistäkin.
Tein kyllä monia muitakin korviksia, mutta en voinut kuvata niitä nyt. Osa uusista korviksista on nappimalleja ja niitä en viitsinyt survoa tuon sälekaihtimen läpi kun nyt keksin tämän kuvauspohjaksi. Täytyy kuvata ne sitten myöhemmin.

Ai niin, nyt maanantaina tulee Sinellin sivuille näkyviin syksyn kurssit. Tänä syksynä pidän kahta erilaista kurssia. Ensimmäinen Helmihöperöiden kurssi on peruskurssi ja Helmihöperöiden kurssi nro 2 koskee juuri metallilanka juttuja. Kurssilla tehdään kaikkia kivoja lankajuttuja! Jos kurssit kiinnostaa, niin ilmoittautumiset tehdään kurssille sähköpostilla.

tiistai 2. elokuuta 2011

Rosetta uudessa värityksessään

Rosetta kaunotar kylpi tänään happokylvyssä ja sai patinoinnin pintaansa. :)
 Happokylpy tapahtui seuraavasti: Kuumaa vettä purkkiin, perään noin 10 tippaa patinointinestettä. Tätä ennen tosin laitoin kunnon tuuletuksen mahtavan hajuefektin häivyttämiseksi.
Kuuman happoveden viereen laitoin purkkiin kylmää vettä.
Korun lukkoon viritin kalastajanlangasta lenkin jonka avulla aloin dippailemaan korua happoon. Välillä (jos muistin) dippasin korua vedessä ja sitten taas happoon kunnes väri oli riittävän tumma. 
Sitten kunnon huuhtelu ja naru veks.

Seuraavaksi siirryin pyykinpesupulverin kanssa hinkkaus hommiin. Sormiin tippa vettä ja pesupulveria, ihan normaalia Omoa taisi olla :) . Sitä pulveri mössöa sitten hankailin pitkin korua ja näin sain vaaleaa väriä näkyviin patinoinnin alta. Lopulta kunnon huuhtelu ja näin tuli todella puhdas koru ja erityisen puhtaat kädet. 

Jälleen kerran täytyy sanoa, että kuvassa koru ei ole läheskään niin kaunis kuin todellisuudessa se on. Epäilen, että tästä taisi tulla mun lempikoru!
Tässä vielä lähikuva kaunottaresta happoineen.