Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

tiistai 23. elokuuta 2011

Swarovski, Precious, akaatti, hematiitti..... kiiltää! Harakoiden paratiisi

Korumaratoni on nyt suoritettu. 

Toiset juoksivat Helsinki maratonia ja minä pidin omaa korumaratonia. 
Sen tuloksia näkyy nyt tässä. 






 Tämä koru on luonnossa todella kaunis. Hempeä vaaleanpunainen foliolasihelmi hematiittihelmen kanssa ovat niin upeat yhdessä ja  tietysti hopeoiduilla osilla somistettuna.















 




Tämä kaunotar taas koostuu helmiäislasihelmistä, hiotuista lasihelmistä ja hopeoiduista osista. Jotenkin tämä koru on myös todella herkkä, vaikkakin koruosat ovat edellistä korua suurempia.










Hematiittihelmi, Precious kristallia, helmiäislasihelmi koru ja detali riipuksesta.





Nämä riipukset saa irti näppärästi ja korua voi käyttää myös lukko takana. Riipuksen voi vaikka kiinnittä sitten laukkukoruksi.










Tässä kuvassa on vuorikristallia jaden kanssa, lisukkeena lasihelmiä ja hopeoituja osia.









 Väillä täytyy tehdä vähän tummempiakin sävyjä. Tässä korussa on foliolasihelmiä ja mustia hauskan mallisia lasihelmiä. Välissä hopeoituja patinoituja osia.



 




Tumman korun jälkeen olikin hauska tehdä oikein raikas koru. Tässä korussa on taas Swarovskin kristalleja, hematiittihelmiä, hopeoituja "star dust" helmiä ja muita hopeoituja osia. Alhaalla riippuu korumetalli sydän jonka sisällä laitoin riipuksen.









Tällä korulla riittää pituutta ja se on todellakin näyttävä!








 Tämä koru taasen on kevennetty ketjulla. Isot foliolasihelmet painavat melkoisesti, eikä kovin painavaa korua kannata niskassa roikottaa. Melkoinen päänsärky voi yllättää muutaman tunnin jälkeen. Tosin kauneudesta kuulema pitää kärsiä, mutta ihan tieten tahtoen en niskalihaksiani kuitenkaan halua painavalla korulla rasittaa.




 Käsikorut eri tekniikalla tehtyinä




Tästä alkavatkin käsikorujen kavalkaadi. Ensimmäisenä vaijeriin tehty herkkis.  Kuvissa ei näy sitä kaikkea mitä koru itseasiassa sisältää. Pienet välihelmet, puristehelmet, puristehelmisuojat, vaijerinsuojat, välirenkaat... On se kumma kuinka paljon pikkunenkin koru sisältää.



Tämä käsikoru on myös vaijeriin tehty. Siinä on ihania folilasihelmiä ja kaverina hiottuja lasihelmiä ja hopeoituja palloja. Väri tässä korussa on niin ihanan raikas.




 Tässä käsikorussa on tosi hauskoja lasihelmiä joihin on sulatettu pintaan pientä lasihippusta. Näyttävä, mutta silti melkoisen pelkistetty käsikoru kumilankaan tehtynä.




















Tämän korun kauneus on ehdottomasti nämä punaiset foliolasihelmet. Koru on tehty koruvaijeriin ja jousilukko on herkkä sydän.



Värejähän tänä syksynä näyttää olevan käytetty ainakin tuolla muotinäytöksissä. Tässä raikkaassa käsikorussa on käytetty isoja litteitä lasihelmiä ja välissä hopeoituja patinoituja koruosia. Koko komeus on tehty kumilankaan.


 


Viimeisenä muttei vähäisimpänä vielä täysin toista värimaailmaa edustava kellertävän kuparin värinen foliolasihelmi + akaatti koru. Tämä väri ei ole ollutkaan vähään aikaan työn alla joten joskus näinkin.


Materiaaleja koruhin riittää taas joksikin aikaa, tosin aina jotain uupuu ja eikun vaan taas ostoksille. Usein sitä sitten tuleekin ostettua "pikkusen" jotain muutakin kuin mitä alunperin oli tarkoitus. Aika petollista, että ihan vain muutaman klikkauksen päässä on nettimaailma täynnä näitä houkutuksia. Taidampa tästä alkaa klikkailemaan kun tuli juuri mieleeni että tosiaan jotkut osat ovat ihan lopussa ja niitä on ihan pakko saada, muuten ei tule yhtään mitään valmiiksi. :)