Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

maanantai 15. lokakuuta 2012

Pussukka joka matkaa maailmalla...

Kaikki tiet vievät Roomaan tai sitten jonnekkin muualle. Matkalla kannattaa tietenkin  pitää tavarat järjestyksessä ja sitä varten tietenkin on tämä pussukka :)



Kankaana on käytetty tukevaa pellavakangasta sekä muovitettua pellavaa. Sisäpuolella on ihastuttavaa ruutukangasta ja muita kivoja pikku juttuja.

Ai että tämä pussukka oli niin kiva tehdä :) Jotenkin iski myös matkakuume, erityisesti tuota Rooman kartaa tulostaessa ja kiinnittäessä tuohon taskuun. Niin tuo kartta on tulostettu kuvansiirto paperille. Olin suorastaan hämmästynyt kuinka hyvin sen sai kiinnitettyä kankaalle. Oikeastaan ainut ongelma oli sen kankaan alapuolella oleva muovitus joka meinasi sulaa, onneksi ei kuitenkaan sulanut pois.

Alemman kuvan taskun kuva on taas leima joka on leimattu kangasväreillä ja kiinnitetty vielä silittämällä. Huh kun on niin ihana :)

Ja homma jatkuu jälleen...