Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

perjantai 12. lokakuuta 2012

Essuja

Jotain uutta tällä kertaa :)

Tein tässä aikamoisen hössäkän välissä 4 essua. Tilaajan toiveena oli pienet essut jotka suojaavat vaatteita keskivartalon kohdalta. Sain käyttää mielikuvitusta farkkukankaiden kanssa. Itse halusin liittää essuihin mukaan yrityksen logon väriä. Lisäksi halusin jotakin naisellista naisten essuihin ja vastakohtana jotakin erilaista miehen essuun.

 Jotta essuun saa jotakin omannäköistä, niin tein siihen vinonauhaa samasta kankaasta josta tein myös muita osia.On se kumma vaikka on tehnyt näitä vinonauhoja ennenkin,niin mikä ihme siinä 0ikein on että ei millään meinaa muistaa kuinka tuo liitos tehdään. 
Vinonauhan liitos ommel
Alku näyttää melkoisen sekavalta, mutta kyllä lopputulos oli kiva.
Naisten essussa löytyy punaruutu kangasta vyötärönauhan sisäpuolella sekä taskunsuissa. Yrityksen nimen laitoin myös samalle kankaalle. Lisäkoristeena kiinnitin myös Swarovskin kristalleja essun  eri kohtiin. Halusin varmistaa että ne myös pysyvät pesun aikana, joten pyöräytin essut vielä pesukoneessa ja hyvin kristallit pitivät pintansa. :)


Tämä essu on se miesten malli. Väri on musta ja taskun sisäpuolella oleva vinonauha on harmaa/valko ruutuinen. Taskun suut ovat suorat eikä naisellisen kaarevat. Essun korkeus/pituus on myös suurempi. Tämä malli ei saanut Swaron kristalleja :D


 Miesten malliin tein erilaisen kiinnitys systeemin. Vyötärönauha ei ole pitkä, vaan juuri riittävän pitkä jotta se ylettää ympäri, mutta ei jätä pitkää häntää taakse.


Tässä naisten mallissa on myös pienet muotoilut takaosissa. Tietenkään siitä ei sitten tullut otettua kuvaa, sillä kuvaus ajankohta oli hieman myöhäinen.

Tästä tuli niin kiva juttu, että taidanmpa tehdä näitä vielä lisää.

Seuraava postaus on kyllä jälleen pussukka ja ehkä myös kukkaroita.