Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Tälläkertaa innostaa käsikorut

Into kun iskee, niin sitten täytyy intoilla sitä mikä innostaa. Tällä kertaa intoilen käsikorujen kanssa.

Aikoinaan viisas äitini sanoi, että ensin täytyy oppia miten mikäkin tehdään, eli perusteet ja säännöt. Sen jälkeen voi alkaa rikkoa näitä sääntöjä. :) Tosin monesti sitä on tullut opittua ihan kokeilemalla ja töpeksimällä. Niitä alkuviritelmiä on hauska välillä katsoa ja muistella kuinka onnellinen silloin olikaan kun oli saanut moisen härpäkkeen aikaiseksi.
No tämä seuraava koru syntyi siitä ajatuksesta, että mä en todellakaan taida osata mitään erityistä. Kun katselee muiden blogeja niin siellä on tehtynä todella kauniita ja omaperäisiä juttuja. Tätä asiaa pohtiessani keksin uuden idean (ainakin mulle) perustuen äitini sanomaan viisauteen. Eli kun yleensä kurseilla papatan korulenkkien muodosta ja kuinka niiden pitää olla tietynlaisia, niin keksin että eihän pidä. Mä väännän sen langan nyt ihan muuhun malliin kuin mitä opetan. :) Tässä yksi uusista versioista.
Tämä koru ei ole saanut pyöreitä linkkejä, vaan kolmiot. Yhdistin ne sitten keskenään pyörillä renkailla ja tulos oli vähän rusetin näköinen juttu. Jotenkin tämä langan vääntäminen on mun ilo :) Työpöydällä on nyt jos jonkin mallista viritelmää.
(huom kurssilaiset! älkää tehkö niinkuin minä teen, vaan niinkuin minä sanon)
Tämä seuraava koru taasen syntyi mielettömästä vimmasta yhdistää raikkaita värejä yhteen ja juuri näiden lisukkeiden kanssa. Luin juuri kampaajalla ollessani jotain muotilehteä ja hip hei, siellähän oli juuri nämä värit ydistettynä. Tämä korun olisi voinut antaa sinne muotinäytökseen :D
Harmi, että näitä helmiä ei mulla ollut enää kovin montaa enempää, olis voinut tehdä tälle myös kaveriksi kaulakorun. Mutta tämä nyt kuitenkin kulkee ranteessa mukana patinoidun rosetan kanssa.