Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

maanantai 9. joulukuuta 2013

Ohi on viiden päivän ponnistus josta jäi hyvät muistot

Vuoden kohokohta, Naisten joulumessut on nyt ohi. Kiitollisin mielin ja iloisena muistelen messuaikaa. Kiitos teille ihanille asiakkaille kun kävitte osastollamme :)

Osastomme molemmin puolin ja samassa salissa oli hyvä yhteishenki. Päivät sujuivat nopeasti ja kahvia kului kiitettävästi tietenkin kaikkien mahdollisten pulla, viineri ja torttu herkkujen kera.

Tässä osa tuotteista joita messuilla kävi hyvin kaupaksi. Olen niin onnellinen että muutkin kuin minä pitää tuotteitani niin hyvinä että ostavat ne, se lämmittää kummasti käsityöläistä.


Nyt on aika vähän levätä sekä koristella kotia joulua varten. Eikä olisi ihan huono ajatus hankkia joululahjoja ettei ihan viime tippaan jää. (Todennäköisesti jää)

Ongelmana on nyt se että pitäisi saada myös tämä valtaisan vikkelä mielikuvitus/ideointi vähän jäähylle ettei ihan mene överiksi. Tosin tuon työhuoneen siivoamien messuja edeltävien hektisten todella tärkeiden työn jäljiltä vie kyllä oman aikansa. Huh huh!

Tosin yksi erityisen kiireinen juttu on kyllä tehtävä mahdollisimman pian, joulukortit!!! Apua, nyt tulee hoppu...