Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

maanantai 12. elokuuta 2013

Vanhan pakastimen uusi uljas ulkonäkö

Meillä on tosi vanha pakastin joka on kestävä, todella kestävä. Sain sen ensimmäisenä jouluna mieheltäni lahjaksi. Yleensä en halua kodinkoneita joululahjaksi, mutta tämän minä silloin erityisesti toivoin.

Tämä tapahtui siis vuonna 1989 eli ikää pakastimelle on jo kertynyt kunnioitettavat 24 vuotta. Näiden vuosien varrella se on myös kulunut pinnaltaan epäsiistin näköiseksi. Vaikka sitä on kuinka yritetty pestä ja pyyhkiä on metallipintaan jäänyt läikkiä ja viiruja joihin ei mikään pesuaine tai rätti ole pystynyt.

Siispä kun tämä maalaamisinto oikein iski minuun, ajattelin että meni syteen tai saveen haluan operoida pakastimen ovea uuteen kuosiin.

Ensin vetelin hiekkapaperilla hieman pintaa vielä enemmän rikki ja pyyhin pölyn huolellisesti pois. Varmuuden vuoksi maalasin tämän jälkeen tartuntamaalia kerroksen.

Niin ja irroitin myös kaahvan sivusta ja suojateippasin reunat.

Seuraavaksi aloin maalaamaan uutta taatusti näyttävää väriä. Ai että oli kivaa :)


Koska pinta tosiaan oli kovinkin kulunut ja tämä maali on täyskiiltävä päätin maalata oven kolmeen kertaan. Jos olisin ollut viisas, olisin tehnyt pienen kevyen välihionnan maali kerrosten välillä. Näin lopullisessa tilassa ei näkyisi epätasaista pintaa. Mutta intoni oli niin hillitön etten ehtinyt mitään lisä hiontaa tekemään.


Tsadaa... uusi pakastimen hehkeä ulkonäkö!

Tosin tässä kuvassa pinta näyttää huonommalta kuin ihan "livenä". Minusta tämä oli tosi hauska projekti enkä kadu hetkeäkään että keittiössä seisoo Ferrarin punainen pakastin!

Maalia jäi melkoisen paljon jäljelle ja jokin juttu vielä muuttuu punaiseksi kunhan oikea kohde löytyy :)

Ihanaa, vielä on kesää jäljellä ja voi ladata päänajatusidea akkuja talvea varten auringossa. Siispä akkuja lataamaan!

Uudet kujeet seuraavassa päivityksessä, mitä se on, ei vielä harmainta aavistusta :D