Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 8. syyskuuta 2011

Punsselit saapuivat!

No nyt ne punsselit sitten saapuivat. Fonttina on Comic Sans-gemena 3 mm. Viksuna sitten tietenkin tilasin niitä läpysköjä siihen mukaan. Silleen reteesti ihan 20 kappaletta! Haloo... ei mun päässä paljoa liikkunut kun sen verran tilasin :O Ihan oikeasti jos jotain älyä olisi tässä ollut, niin olisin tilannut niitä läpysköjä ihan tukkupussin. Seuraavassa kuvassa näette miksi.
Joo, niinpä niin. Tulipa taottua tota tekstiä ihan urakalla. Voihan vitsi että nämä pikku läpyskät ovat sitten varsin liukkaita ja ÄRSYTTÄVIÄ!
Joko teksti menee vinoon, no se ei ole niin kauheaa. Ajattelinki juuri perustaa uuden taitolajin, kuinka hyvin kukin saa tekstit vinoon. Ei muuten ole sekään niin varmaa, että onnistuu saamaan sen vinoon kun oikein yrittää.
Toinen ongelma on: miten sen tekstin saa mahtumaan siihen läpyskään. Muutama sellainenkin tuli taottua :)
No eihän tämä vielä mitään. Voi myös takoa niitä kirjaimia eri pituisilla väleillä, sillä sitä ei millään näe mihin kohtaan se pikku vinkkeli kirjain oikein tulee. Voi myös takoa koko kirjaimen ihan väärinpäin. Esim a on näppärää tinttasta ylösalaisin. Tai voi myös takoa niin, että kirjaimesta painautuu vain osa metalliin. Mun ehdoton bravuri oli täräyttää se teksti niin reunaan, että koko läpyskä murtui sieltä sivusta. (kaikkia mokia ei yksinkertaisesti voi näyttää julkisesti)
Jep, ja tietenki tämä mun nimi: Anin on oikeasti Nina, mutta sekin tapahtui klassisesti. Jo noin 3 vuotiaana kirjoitin nimeni piirustuksen reunaan. Reuna tuli vastaan ennenkuin sain koko nimen mahtumaan ja a jäi yli. Näppärästi ratkaisin ongelman ja kirjoitin a:n ensimmäiseksi. Tsadaa! Nina olikin Anin ja jos sen lukee peilin kautta niin Ninahan siinä lukee :D

Jatkan nyt takomista ennenkuin naapurit takoo meidän ovea. Vielä on muutama läpyskä käyttämättä!


Syyskuun 2011 korusatoa

Tämän syksyn koruissa lupailin värejä ja uusia suuntauksia. No helppohan se on sanoa, mutta jälleen kerran huomaan kuinka vaikeaa voi olla toteuttaa "uusia suuntauksia" mallien suhteen. Ideoita tulee päähän ropisemalla, mutta kun istun työpöydän ääressä ne ideat ovat hukkuneet jonnekkin syksyiseen ilmaan.
Kyllä koruja on syntynyt vaikkakin ei ihan vielä niitä uusia rokahtavia malleja :) Joku hetki nekin saavat esittäytyä ( milloin, sitä en tiedä)
Nämä korut ovat nyt syksyn uusia ihanuuksia ja kaikki ovat myynnissä.
Ensimmäisenä laitan nämä käsikorut näkyville.

Lasihelmiä swaron kristallirondellien kera.

Vuorikvartsia ja intialaisia lasihelmiä hopeoitujen helmien kanssa.
Tästä lähtee sitten kaulakorujen esittelyosio. Nyt tulee vähän lisää väriä, siis tosiaankin ihan kokonaista yksi kappale. :)
Tässä korussa on käytetty Swarovskin oranssia kristallia ja hopeoituja helmiä. Kristalli näyttää luonnossa tosi pirtsakalta ja kuitenkin kokonaisuus on keveä.

Tässä Swarovskit ovat taasen ruskea/kullan värisiä ja lisänä myös hopeoituja helmiä.

Tämä koru onkin sitten huomattavasti pidempi kuin edelliset.

Korussa on Rayherin lasihelmiä ja stardust hopeoituja helmiä sekä sileitä hopeoituja helmiä. Kuvassa koru ei todellakaan pääse oikeuksiinsa :(

Tämä koru sisältää Precious kristallia ja hopeoituja helmiä lasihelmien kera.

Nyt odotan ja vaanin postia. Sieltä pitäisi tulla kiva paketti jonka sisältöä en edes tarkkaan muista. Ainakin muistan tilanneeni uudet kirjain punsselit!  Tule posti tule!