Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 16. maaliskuuta 2017

Organisaattoreiden kunigatar

Kuningatar? Kyllä vaan, parhaalle kaverille tehdään työ rakkaudella eikä siitä voi jättää pois vuosikymmenien muistoja. Käytännössä pussukasta ei voi rakentaa kuva-albumia, mutta jotain voi silti liittää mukaan.

Ystäväni toivoi pirteää ja värikästä, muuten minulla oli vapaat kädet. Aloitin ensin tekemään toisesta kankaasta, mutta se ei vaan tuntunut oikealta. Löysin tämän kankaan ja sen jälkeen ei ollut epäselvää minkä kankaan valitsen.

Tässä tämä kuningatar nyt on kaikessa kirkkaudessaan ja väreissään.




Viimeinen reuna jääköön yksityiseksi.


Uusia organisaattoreita ja kännypussi

En ole lakannut ompelemasta organisaattoreita, päivitykset ovat hieman hitaita. 😐
Huomasin kuva-albumia selatessa, että moni organisaattori on unohtunut kuvata, onneksi jotain kuvia löytyy.

Tämä organisaattori meni henkilölle, joka harrastaa mm tenniksen peluuta sekä pyöräilee. Toiveena oli, että sisälle tulisi mahdollisimman paljon taskuja ja muutamat niistä tietyille tavaroille. Sehän oli sitten selvä juttu, tennisverkko oli laitettava pussukkaan. Tässä lopputulos.



Nyt rouva tietää mistä tavarat löytyy.

Tein myös kännypussin. Ajattelin, että jos tilaaja ei sitä halua, niin minä haluan sen itselleni käyttöön. Tämä on juuri se klassinen juttu, muille kyllä tulee tehtyä kaikenlaista, mutta itselleen ei. 😀


Pussin kangas on veden pitävä ja tuon lipan alla on vetoketju. Takana on tasku.

Olkahihnan pituutta voi säätää vaivattomasti. Tähän pussiin mahtuu isompikin känny. Tuli ihan toimiva kokonaisuus ja tilaaja halusi sen, eli olen edelleen ilman kännypussia. 😄

Uusi työhuone ja uusi ompeluinto

Pitkäaikainen haave toteutui. Sain isomman työhuoneen jossa on kivasti säilytystilaa sekä tilaa liikkua.

Nyt löytyy omat työpisteet ompelulle, askartelulle sekä tietsikka hommiin. 

Tämä on iso muutos siitä mistä kaikki aikoinaan alkoi, keittiönpöydältä, olohuoneen nurkan kautta pikku työhuoneeseen ja nyt vihdoin toimivaan tilaan. 

Tässä uusi huoneeni.

Ensimmäiset päivät istuskelin ja ihastelin tilaani. Ja sitten alkoi koeponnistus, kuinka homma toimii. Toimii oikein hyvin ja erityisesti nyt on helpompi leikata kankaita kun tein kangaspainot käyttäen punttien painoja jotka tungin sukkiin joita en käytä. Näitä on helppo nostaa tuosta sukanvarresta ja liukkaatkin kankaat pysyvät taatusti paikallaan, puhumattakaan siitä ettei kaavoja tarvitse kiinnittää nuppineuloilla. 

Ihanaa!

Mun ihanien rakkaiden talvipipot

Blogin päivitykset ovat totaalisesti jääneet hunnigolle, sillä tämä mummo hurahti neulomiseen.

Rakas titarataaraa tykkää kovasti Minnistä, joten eihän siinä muuta vaihtoehtoa ole kuin neuloa Minni-pipo. 


Toinen rakas taas toivoi äidin avustuksella harmaata pipoa, joka on neulottu helmineuleella. Ryhdyin tarmokkaasti työhön, tietämättä sitä, että se helmineule on todella hidasta neuloa. Lopulta sekin valmistui. Tässä kuvassa pipo on muovikulhon päällä, eikä siinä oikeasti ole tuollaista lippaa. 

Loppu hyvin ja niin tämä talvikin tuntuu loppuneen täällä etelä Suomessa.