Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 5. toukokuuta 2012

Ja sitä pursea pukkaa tulemaan aina vain lisää

Tässä on tämän viikolopun muutama valmis organisaattori. Nämä ovat tehty juuri vartavasten eräille päiväkodin tädeille, sillä he ovat hoitaneet yhtä ihanaa pientä miestä rakkaudella muutaman vuoden. Toivottavasti organisaattorit piristävät saajia ja antavat iloa arkeen. (sekä kassiin hyvää järjestystä)
 Tämän ensimmäisen organisaattorin ulkopuolella olevat muutamat taskut tein hieman väljemmiksi jotta sinne saa mahtumaan mahdollisesti jotain hieman paksumpaa tavaraa, ilman että ne ryttääntyy.
 Tälle toiselle puolelle tein "tavalliset" tiukemmat taskut. Laitoin myös tulevan omistajan nimen näkyviin.
Tämä beige pussukka taas on saanut ulkopuoliseen taskuun tuplakerroksen. Näin ulkotaskujen määrä jälleen kasvoi.
Ja kuten toisessakin pussukassa, tässäkin on tulevan omistajan nimi punsseloituna laattaan. Pikku ukkeli roikkuu pussukassa kiinni, muistuttamassa ihanasta antajasta.

Viimeinen pussukka on taas menossa eri osoitteeseen. Tämän pussukan omistaja on tomera terveydenhoitaja. Hänen pussukkansa on huomattavasti edellisiä pussukoita kookkaampi. Sitä ei vain huomaa näistä kuvista.
 Pussukan "takapuolella" on iso tasku joka on muovia. Siihen mahtuu A5 paperit suorana, niitä kuulema on kassissa ihan riittämiin.
Unohdin kuvata pussukan sisältä, mutta se on täynnä eri kokoisia taskuja vetskarilla ja ilman. Lisäksi tietenkin löytyy avaintasku ja siihen kuuluva nauha pidikkeineen.

Jotta koko postaus ei olisi pelkkää pussukkaa liitän tähän myös yhden detalikuvan korusta. Koruja on työpöydällä kasapäin, mutta kaikkea ei ehdi kuvata. Vielä on kaksi pussukkaa tekemättä! Taitaa mennä yötöiksi, sillä tilauksessa on vielä paljon muutakin.


Turhia höpisemättä, jatkan töitä. Seuraavan postauksen laitan jos selviän tästä viikonlopusta kunnialla :)