Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Juhannuksen alla herkkä organisaattori

Tämä päivitys tulee nyt pakon sanelemana hieman etuajassa. Huomenna tämä ihana KAUAN palvellut läppärini joutuu rajuihin "tervehdytys" toimenpiteeseen. Eli jos päivityksiä ei ala kuulumaan kahden viikon sisällä on tämä kone sukeltanut jonnekkin syvemmälle kuin merenpinta. Toivottavasti saan tämän konedilemman hoidettua kunnialla loppuun saakka.

Nyt itse asiaan: Hentoa ja herkkää, vaalenasininen ja vaaleanpunainen muodostavat pikku detalien kanssa kauniin kevyen organisaattorin. Annettujen vihjeiden perusteella sain idean tällaisesta organisaattorista.
 Yläpuolella olevassa kuvassa näkyy pussukan pintaan ommellut kukat hieman heikosti. (kuvaus aika oli hieman myöhäinen ja käsi ei ollut enää niin vakaa) Kukat ovat kuitenkin pikku lemmikkejä, forget me not. (ihana englanninkielinen nimi) Luonnollisesti nehän ovat vierekkäin pikku kimpuissa, mutta otin taiteilijan vapauden hieman järjestellä niitä kauemmaksi toisistaan. Taskukangas on käsin kirjottua organzaa.
Tällä puolella samaa taskukangasta, nyt lisäkoristeena omistajan nimi ja sydän joka on täynnä rakkautta perheelle.

Vaaleanpunainen sisuskangas joka näkyy yläreunassa on Laura Ashleyn pallokangas. Sisäpuoli on nyt todella täynnä taskuja, isoja ja pieniä, vetoketjulla ja ilman. Lisänä taas pikku juttuja ilahduttamaa päivää.

Mielenkiinnolla odotan, että kuulen pitääkö tilaaja tästä organisaattoristaan. Seraavana valmistuva pussukka jatkaa samaa linjaa... sitä valmistaessa jatkan myös edelleen varmuuskopioiden ottamista. Uskomatonta miten paljon sitä onkaan kirjautuneena erilaisiin sivustoihin. Pikku ongelma on nyt, että en millään muista salasanoja ja sehän vasta hauskaa onkin :D

Toivottavasti pääsen vielä palaamaan omalle blogilleni....

Pallot organisaattorissa

Organisaattori voi myös näyttää tältä. Taskuissa palloilee hauskan värisiä palleroisia. Pussukan omistajan mieltymyksiin luottaen, koristeet ovat juuri sellaiset kuin niiden on tarkoituskin olla. Itseasiassa pikkutyttöfiguuri osuikin niin oikeanlaiseksi etten voinut uskoa tätä todeksi. Tämä pikku figuurikuvio on lähtöisin Kreikasta ja niin on myös organisaattorin omistajan tytär puoliksi kreikkalainen. :)
 Organisaattorin toinen puoli kuvastaa myös omistajan rentoa luonnetta. Ihanan mielikuvituksellinen ja sinnikäs omistaja saa nyt tästä helpotusta arjen rutiineihin, avainten etsimiseen, kännyn löytämiseen....
Sisäosa on jälleen täynnä erilaisia taskuja pikku yllätyksineen. On tämä organisaattoreiden valmistaminen vaan niin hauskaa :)

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Reipasta ruutua ja raitaa, puutarhan hoitoa rakastavalle

Tämän pussukan saa lahjaksi eräs nainen jonka sisko tilasin sen hänelle. Kankaat tulivat valmiina ja ideointi ja sen toteutus jäivät minulle. Sisko kuulema pitää puutarhan hoidosta joten pitihän siihen jotain sellaistakin saada mukaan.


Sisko kuitenkin ammatikseen tekee ihan erilaista työtä, joten sisäosaan laitoin jotain minkä voisi kuvitella olevan hyvinkin tarpeellista. (Tosin, eiköhän se meillä useimmilla naisilla ole aika oleellinen osa käsilaukkujemme sisällössä.) Tein myös jotain uutta taskujen suhteen. Laitoin vetoketjutaskun eteen toisen taskun, näin taskujen lukumäärä jälleen lisääntyi. Toisena erilaisena detalina on tuo huulipuna lokerikko omana taskunaan. Ai että se on ihana! :)


Voi hyvänen aika kun noita uusia ideoita taas pukkaa päähän sitä vauhtia, ettei minun ompelukone ehdi jähtymään välillä. Kone surisee taas ihan kohta!

Rauhallinen ja tyyni, merta ja simpukoita...

Toiveena; rauhallinen ja tyyni, meri ja simpukat, mahdolliseti kiviä sekä värinä turkoosia, vaaleata väriä ja  lisänä voisi olla fuksiaa. Ou nou, nyt tuli kova paikka vastaan. Miten saan tämän kaiken samaan pussiin. Käyttäjällä oli myös toive, että pussukan yläosaan tulisi pikku nappi/neppari, jolla pussukan voi napsasta kiinni jos tarve niin vaatiin.

Ensin oli tämä kangasongelma, mitä ihmettä, minkälaista kangasta, mitkä värit sopii yhteen ja kuinka ihmeessä saan siihen niitä simpukoita ilman että ne raapii käsiä kun tavaraa ottaa taskuista ulos. Muutaman yön asiaa pohdittuani ja erilaisia versioita päässäni pyöriteltyä ryhdyin hommiin. Tulos on tässä.

 Simpukat pääsivät kuin pääsivätkin pussukkaan, tosin kuvan muodossa. Kuvassa on ihanan rauhoittava teksti: Hold close your Ear so you can hear the Message of the Waves.
Lisänä tähän pussukkaan tuli pikku kukkaro johon mahtuu hyvin myös kortit.

Sisäosassa on sitä fuksiaa ja tunnelma hieman reippaampi :) Mutta se jääköön näyttämättä.

Kissat pussukaa koristamassa

Pari kissaa pääsi koristamaan tätä pussukkaa. Toiveena oli pussukka henkilölle, joka pitää mökkeilystä ja kissoista, värinä toivottiin harmaata, mustaa, valkoista sekä viininpunaista.
Itselle tuli sellainen lämmin hykerryttävä olo kun ajattelin mökkeillyä kissojen kanssa. Sen voisi kuvietella olevan varsin leppoisaa. Tältä ajatuspohjalta lähdin tekemään tätä pussukkaa. Tosin, yritin ensin tehdä huovasta kissoja, mutta ne näyttivät ihan dinosauruksilta. Siksi päädyin aplikoimaan kissat laakana pussukkaan.


Halusin jotain kivaa pussin sisään, joten virittelin pienen kissantassujälki polun sisätaskuihin. Kissan koreografia on varsin mielenkiintoinen :D Ihan oikeasti tässä hommassa oppii paljon kun pitää ensin selvittää minkälaisia tassunjälkiä mikäkin eläin tekee ja millainen niiden askellus on. Ha haa, empä arvannutkaan kuin monenlaisia asioita tässä tuleekaan vastaan.
Näin sitä nyt sitten jatketaan hommia. Seuraavassa postauksessa aivan erilainen pussukka. ;)