Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

perjantai 20. tammikuuta 2012

Perjantai päivitys purse organizaattorin kera

Oho, huomaan että viikko on vierähtänyt hujauksessa ja nyt on päivityksen aika. 

Tein uuden mallin ja nyt taas uusista materiaaleista. Tässä versiossa on napakka tekonahka joka ei tukikankaita kaipaa. Sen ompeleminen oli myös huomattavasti luistavampaa kuin edellisen version tekonahka. Vuorikankaan tuin kyllä ihan perus tukikankaalla. 

Tähän purse O:hon laitoin erikorkuisia sivutaskuja ulkopuolelle ja sisäpuolelle tuli vetoketjutasku muutamine lisä taskuineen. Päädyssä on nyt avainpidike venyvän nauhan päässä ja avaimelle oma tasku.


Tämä pussukka on 23 cm korkea, 24 cm leveä ja 9 cm syvä, eli mukaan mahtuu kivasti tavaraa. Koko komeuden voi näppärästi nostaa renkaista ylös ja siinä se sitten hienosti kököttää.
Niin tuo valkoinen nauha joka roikkuu onnettoman näköisenä laukun päädyssä on se avain nauha :)

Ja nyt sitten uuden projektin kimppuun. Hauskaa viikonloppua!