Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pussukkaa, pussukkaa ja vielä lisää pussukkaa

Mukavan loman jälkeen työ sujuu taas ihan uudella innolla. Tässä muutamia innoituksen tuotteita.
Tämä pussukka on samankokoinen kuin ensimmäinen pursepussukka jonka tein. Nyt pussukassa vain on lisää erilaisia yksityiskohtia. Ulkopuolisessa kankaassa on tukena liimahuopa ja sisäpuoli on tuettu tukikankaalla. Riittävän jämäkkä, mutta ei myöskään paina liikaa.
Tämä pussukka on samankokoinen kuin yllä oleva, mutta "sisuskalut" ovat erilaisia. Kummassakin on vetoketjutasku ja muita pikku taskuja. Alemmassa on vielä erikseen sisätasku avaimia varten.
Käytännössä pussukka toimii tällä lailla. Kuvasta puuttuu vain se uskomaton tavaramäärä mitä pussukkaan saa mahtumaan sisään. Pussukka ei siis saa painaa liikaa, muttei saa myöskään olla mikää lerppa jonka sisältä ei löydä mitään.
Pikkuinen ruskea pussukka on tukevasti pystyssä, sillä se on tekonahkaa. Sisusta on puuvillaa. Tässä kuvassa näkyy hyvin nämä pikku renkulat, jotka helpottavat nostamista. Ulkotaskukankaan ompelin löysemmäksi rypyttämälla, sillä tämä organza ei veny käytettäessä. Nähin taskuihin mahtuu vähän paksumpaakin tavaraa.
Tässä sama pussukka kuin edellinen kuva, tämä vain pussin toiselta puolelta.

Pussukka ompelu jatkuu.... Ideaa pukkaa koko ajan päähän, mitenhän tämän kaiken ehtii tehdä?!