Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

maanantai 2. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 Naisten Joulumessut alkavat kohta!

Viime viikkojen loppurutistus myytävien tuotteiden kanssa alkaa olla loppusuoralla. Tässä samalla on nyt sitten remontoitu koko keittiö katosta lattiaan ja itseasiassa muutkin lattiat. Kiirettä on pitänyt eikä aika ole käynyt pitkäksi :D

Tekisi niin mieli pläjäyttää kaikki tuotteet tänne näkyviin, mutta sittenhän messuilla ei olisi mitään uutta nähtävää. Laitan tässä nyt kumminkin pari juttua ihan vaan tunnelmaa virittämään :)

Näitä kynttilänjalkoja on sen verran vielä jäljellä että raskin myydä niitä. Osan olen jo myynytkin ja antanut lahjaksi ja vastaanotto on ollut niin hyvä että uskallan kuvitella että nämä myös pääsevät uuteen kotiin.

Tämä seuraava juttu ei sitten ole myynnissä kun ihastuin siihen niin kovasti. Ehkä tämän ajatuksen myyminen ei ole kovin älykästä messuilla joten tämä todellakin saa jäädä kotiin odottelemaan minua.

 Ja viimeisenä messujen ilmoitus jos satut olemaan kiinnostunut tulemaan ihanan tunnelmallisille Naisten joulumessuille Helsingin Wanhaan Satamaan. Minut löytää salista G ja paikka 12 eli sama paikka kuin viime vuonna. Nähdään siellä!