Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

maanantai 27. elokuuta 2012

ipad teline, ihana!

Tätä telinettä tehdessä tuli  loppuvaiheessa suuri epätoivo. Koska itselläni ei ipadiä ole, katsoin mitat netistä.  Omellessa jotenkin koko juttu näytti kutistuvan. :O  Lopulta kun olin saanut tämän valmiiksi, päätin testata telinettä laittamalla siihen pahvin, jonka olin leikannut mittojen mukaan. Kääk! Se ei mahtunut, kamalaa. Monen tunnin äherrys oli pilalla. Venyttelin kulmia ja tuhisin omaa tyhmyyttäni. Hätäpäissäni (keskellä yötä) laitoin jo tekstaria ystävälle kuinka koko höskä meni pilalle.  Suuren epätoivon keskellä älysin kuitenkin viestittää toiselle ystävälle pienen pyynnön. Saisinko kokeilla hänen ipadiä tähän telineeseen. Ihanuus, kyllä sain. Jännittävä kokeilu siirtyi seuraavalle päivälle. Yöllä näin painajaisia kuinka koko systeemi oli aamulla ihan mini kokoinen, johon hädin tuskin saisi iphonen laitettua.

Seuraavana päivänä suurella jännityksellä ja pelosta vapisevin sormin aloin virittämään ipadiä telineeseen. Tsadam! Se pujahti siihen kuin se olisi sitä varten tehty! :) Voi mikä onni, tuntui kuin olisin tehnyt suuremmankin saavutuksen.


Toinen kuva ei näytä niin hyvältä kuin mitä se todellisuudessa on. Siitä kuitenkin saa käsityksen minkälainen systeemi tämä on. Koko juttu on pehmustettu sisäpuolelta vanulla ja tukena on myös napakka pahvi.


Muutaman kerran tuli mietittyä, että mihin kohtaan tuon vetskaritaskun voi laittaa kun koko juttu keikahtaa nuriperin kun se on auki. Tähän kohtaan se tuli parhaiten.

Omasta mielestä tämä on tosi makee :)

Näitä telineitä voi tilata omien mieltymysten mukaan samoin kuin organisaattoreita.