Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hip hei, aurinko paistaa ihanasti ja ompelukone surruttaa iloisesti :)

Ompelukoneeni on ollut ahkerassa käytössä ja kangaspinkkoja on siellä täällä. Näin aurinkoisena päivänä huomaan, että imurinkin kannattaisi olla vähintäänkin yhtä ahkerassa käytössä, eikä erilaisilla mopeillakaan olisi pahitteeksi vähän pyörähtää ympäriinsä. Ikkunoista näkee kuitenkin vielä aika hyvin läpi :)

Tein uudenlaisen pussukan. Tämä tuli tilauksena ja mukana oli toiveet väristä, kuvista ja tyylistä. Tyylin pohjana on yksi tietty mekko. Hmm.. kun näin sen mekon olisin halunut sellaisen myös itselleni, nyt jouduin vain tyytymään sen katselemiseen ja ihailemiseen. Siitä innoituneena löysin kuitenkin pussukkaan sopivan kankaan ja siitä se sitten alkoi.


 Pussukan sisälle ompelin passille oman vetoketjullisen taskun ja monta muuta taskua. Lisämausteeksi laitan aina jotakin mikä jotenkin kuvaa pussukan omistajan intressejä.
 Pussukkaan lisätyt kuvat ovat kuvansiirtopaperille tulostettuja. Silittäessäni kartaa mustaan taskuun, huomasin tehneeni todellisen munauksen. Tämä kuvansiirtopaperi jota käytän on tarkoitettu käytettäväksi vaaleille kankaille. Enhän minä sitä muistanut kunnes näin mitä tapahtui. Koko hieno kuva muuttu niin tummaksi ettei siitä saanut mitään selvää. Kuten olen jo aijemmin todennut, niin nämä kuvat todella tarttuvat tiukasti kiinni, joten niiden irroittamista on turha yrittää. Ainut keino on peittää ne. Näin tein myös tällä kertaa. Väliin silitin vielä varmuudenvuoksi liimakangasta ja sitten uusi kartta. Hyvin onnistui!

Tässä lisäkuva tummalle kankaalle silitetystä kuvasta, hih, melko tummaa tulee :)


Eiköhän tämän organisaattorin kanssa pärjää myös toisella puolella maailmaa mihin tämän omistaja muuttaa.

Toinen ompeluprojekti jonka tässä tein on yksi kassi. Koko homma alkoi siitä, että lupasin tehdä kassin ystäväni äidille. Valitsimme kankaat yhdessä ja ne ovat todella kauniit. Pikkuinen pelonsekainen tunne tuli kun tajusin, että kangasta on sen verran vähän, että jos mokaan ei kassia synny ollenkaan. Sain briljantin idean. Teen koe kassin... ja koe aplikoinnin ennen koe kassia johon tulee aplikointi ennekuin teen sen oikean kassin johon tulee aplikointia. :) Testiä testin perään..

Tulos on tässä:
Kassin kukka on aplikoitu muovitetulle pellavalle. Laitoin kukan sisään vähän vanua, että se näyttäisi hieman kolmiuloitteiselta ja lisäsin vielä heteisiin swaron kristalleja. Alaosa kassissa on myöskin muovipinnoitettua pellavaa, tällä kertaa se pinnoite on vain ulkopuolella joten kassin pohja ei likaannu niin helposti. "Oppia ikä kaikki" sanonta sopii taas tähän projektiin. Heh heh, opin taas sen, että KIRJOITA ohjeet ja erityisesti mitat tarkasti ylös niin että niistä saa selvää kun tekee seuraavan kappaleen. Olen huomannut, että vaikka tekee joitain töitä mielettömät määrät, niin minun muistista kyllä katoaa helpostikkin mitat muut mahdollisesti tärkeät jutut. Tänään ihmettelin ompelutarvikekaupassa että mikä ihme minun ompelukoneen nimi olikaan kun etsin lisä puolia koneeseen. Oli pakko etsiä sitä täältä blogista ja lopulta piti soittaa äidille ja kysyä häneltä :D Että tällainen uuno olen.

Nyt on vuorossa pari pussukkaa ja tämä oikean kassin valmistus. Optimistina ajattelen, että hyvä siitä oikeastakin kassista tulee. :)

Tähän lopuksi sanonta joka piristi eilistä päivää.

Se viimeksi nauraa, joka hitaimmin ajattelee.