Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 11. elokuuta 2012

Pussukka A5 pystymalli

Tämän pussukan malli on hieman erilainen kuin yleensä. Pussukka on menossa laukkuun johon ei mahdu A5:n kokoinen vihko tai kalenteri pitkittäin, ainoastaan pystyyn. Se huomioon ottaen, sekä lisäksi toive monesta taskusta tuotti tämän näköisen mallin.

Tilaajan toiveena oli myös että pussukassa ei olisi mitään teräviä osia joten koristuksena on itse kankaat. Jotain kivaa on kuitenkin mukava aina laittaa näkyviin. Siispä painoin kankaalle latinaksi tekstin joka tarkoittaa suomeksi; Kaiken omani kannan mukanani. Sehän sopii niin hyvin naisen käsilaukkuun ja erityisesti pussukkaan. Sitäpaitsi eihän se rajoitu ainoastaan materiaaliin, sehän voi myös tarkoittaa sitä mitä sydämessämme kannamme mukana, tässä se vain on ilmaistuna tekstinä.



Kävin hakemassa kaupasta lisää kovikehuopaa. Siis tarkoitus oli hakea vain kovikehuopaa, mutta kappas vaan, tulihan sieltä sitten taas ostettua ihania kankaita. Siispä ompelutyöt senkuin vain jatkuvat.
Vieressäni, työhuoneessa makaa aina pikku vartija, joka on erityisen rauhallinen kaveri. Onneksi tätä kaveria pitää säännöllisesti viedä ulos muuten varmaan juurtuisin kiinni työtuoliini. :)





tiistai 7. elokuuta 2012

Huhuu, pöllöt liikenteessä pussukan kyydissä

Tilaustyö, jossa toivottiin maanläheisiä värejä eikä ylimääräisiä härpäkkeitä. Tilaajalla on käytössä ihanasta pöllökankaasta tehty kukkaro, joten otin siitä suunnan tähän pussukkaan.

Mielestäni tämä ulkopuolen kangas on todella ihana, tyylikäs sekä myös maanläheisen värinen. Sisusta rauhallinen beige pikku pöllöineen, jotka nimesin Vienoksi ja Kainoksi.

Joudun nyt tekemään päivitykset mobiiliversioina koska nyt tietokoneeni pimahti lopullisesti. Herra Murphy on ollut erittäin aktiivinen viimepäivinä :(

Seuraavat työt jo odottavat tekijäänsä, eli hommat jatkuu. Tosin eilen oli sellainen tunne, ettei mihinkään oikein uskaltanut koskea kun mikään ei syystä tai toisesta toiminut tai mennyt suunnitelman mukaan.

Siitä huolimatta tänään työt jatkuvat.