Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

maanantai 12. joulukuuta 2011

Huh, johan on pitänyt kiirettä... se siitä kuvitellusta helmiähkystä

Helmiähky tuli ja meni. Tosin tässä välissä on tullut puuhattua muutamia joulukortteja. Tällä hetkellä työhuone on koristeltu kauniisti glitterillä, tahdoin tai en. Glitteriä löytyy myös vaatteista, naamasta ja jopa hampaiden välistä! No, tässä työhuoneessa on oltu todella ahkeria :)
Tässä kuva yhdestä korttiprojektista.

Korttien tekemisen jälkeen kiirehdin tekemään tilaa glitterin keskelle ja näin koruähky sai kyytiä. Oli kasa tilaustöitä ja sitten uuteen korumyyntiin oli saatava jotain ihanaa ja juhlavaa. Joistakin koruista tuli niin ihania, että oikeastaan niistä en haluaisi luopua. Tosin korulippaani pullistelee aarteitani niin paljon, että ei sitä kehtaa ahneeksi ruveta. Ja eikun myyntiin vaan! Tässä osa niistä uusista kaunottarista...
Tämä koru on tilaustyö ja se lähtikin jo matkaan.
Tässä korussa on ihania punaisia helmiä ja stardust hopeoituja helmiä muiden lasihelmien kera. Tein myös memorywireen käsikorun. Ihanan raikas setti.
Tämä koru on paksu ja painava ja niin näyttävä. Kuvassa ei näy helmiäisten väri kunnolla mutta se on sellanen ruskeaan taittuva kerma. (olipa varsinainen värin kuvaus :D )
Jotta kaikki ei olisi niin hempeää ja herkkää tein myös tällaisen tumman version. Tämän korun juju piilee helmihatuissa. Tietenkin kun napsaa nopeasti kuvaa, niin jää kivat detalit kuvaamatta. :(
No niin, tämä koru on se koko setin "kruunu". Jälleen kerran kuva latistaa koko jutun, mutta korussa on swarovskin kristalleja joihin on porattu reikä sivulta. Kristallit kimaltavat kuin pienet jääpisarat helmiäisten välistä. Helmiäiset on sterling hopeisten helmihattujen välissä. Koruun on myös päässyt Stardust helmiä jotka on myös kuvioitu kirkkaalla raidalla. Seuraavasta kuvasta saattaa saada paremman idean helmiäisen väristä.

Helmiäis helmen väri on matta harmaa. Tosi rauhallisen elegantti hopean kanssa.

Tässä tämän kerran koru päivitys. Huomenna jatkuu korttiprojektit ja glitterin levittely. :) Joulu on kohta jo ovella ja kortit pitää saada postiin, mut ne on vaan ensin tehtävä. Jotenkin olisi outoa ostaa kortit valmiina, se ei oo mun juttu. Eli ystävät ja sukulaiset, varautukaa glitterin leijuntaan kun avaatte meidän joulukortti kuoren :)