Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Sitruunan tuoksua ja siloista oloa

Sitruuna, mikä ihana hedelmä!

Sitruuna on mielestäni aivan mahtava hedelmä, joten ei ihme että innostuin näistä seuraavista ohjeista heti kun näin nämä.

Ensin löysin tämän juoman ohjeen jota kokeilin ja havaitsin se hyväksi. Tällä juomalla menee ensinäkin jano ja samalla se poistaa nestettä sekä toimii "sisäsiivoojana" elimistössä. Kaikki nämä yhdessä auttavat myös painonpudotuksessa. (Ehkä, ellei syö lisäksi hillittömästi herkkuja)
Sitruuna on mielestäni aivan mahtava hedelmä joten ei ihme että innostuin näistä seuraavista ohjeista heti kun näin nämä.

Juomaan tarvitaan seuraavat aineet:
2 litraa raikasta vettä
1 kurkku
1 sitruuna
noin 10 mintunlehteä

Viipaloi kurkku sekä sitruuna ja lisää ne mintunlehtien kanssa kannuun. Lisää päälle 2 litraa vettä.
Laita kannu peitettynä jääkaappiin. Juoma on valmista 8 tunnin kuluttua. 

Juo aamulla lasillinen tätä juomaa tyhjään vatsaan, niin johan lähtee aineenvaihdunta reippaaseen vauhtiin. Kannullinen kuluu päivän aikana oikein helposti ja illalla sitten laittaa valmiiksi uuden satsin tekeytymään seuraavaa päivää varten.

Suosittelen!

Tässä päivityksen aikana (kestänyt muutaman päivän) olen tehnyt jo pari muutakin versiota. Käytin sitruunan kanssa veriappelsiinia ja siitäkin tuli hyvää. Nyt on kannussa tekeytymässä Inkivääri-Mango systeemi, saa nähdä miltä se sitten maistuu. :)
Toinen sitruunainen juttu on tämä:

Sitruunasokerikuorintahässäkkä



Näin tämän ohjeen netissä ja uteliaana halusin tehdä koe-erän. Luin monta käyttäjäkokemusta ja täytyy sanoa että onneksi! :) Idea tässä jutussa on se että tätä sokerikuorintaa käyttämällä sekä säärikarvojen ajaminen vuorotellen saa aikaan silkinsileät sääret. Kyllä, näin siinä käy kun tekee tämän oikein.

Ensin siis sekoitetaan kuorintaaine. Tarvitset siihen:

2,4 dl tavallista sokeria
1,2 dl ruokaöljyä (esim rypsi,- oliivi,- tai auringonkukkaöljy) Itse käytin oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
Tiivis purkki. Iso lusikka tms. kuorinta-aineen kauhomiseen.

Sekoita ainekset sekaisin ja kaada purkkiin. Suosittelen lasipurkkia jonka saa tiiviisti suljettua myöhempää käyttöä varten. Tästä annoksesta riittää muutamaan kertaan.

Varaa myös lähelle saippuaa sekä pikku pyyhkeen ja suosittelen tekemään tämän esim. vadissa sillä lattia tulee TODELLA liukkaaksi ja se on helpompi pestä vadista kuin kuurata koko lattia.

Homma lähtee käyntiin näin: Kostuta sääret ja aja säärikarvat (käytä apuna esim jotain voidetta tai vaikka hoitoainetta!) Tämän vaiheen voi tehdä missä vain :) Seuraavaksi ota esim. ruokalusikalla kämmenen kokoinen köntti kuorinta-ainetta ja hiero sitä jalkaan noin 3 minuttia. Huuhtele vedellä. Tässä vaiheessa tuntuu jo melkosen sileältä. Toista se karvanajelu, kyllä ymmärsit oikein toista se ja älä fuskaa. Tässä vaiheessa terää joutuu huuhtomaan usein, siis tosi usein eikä kannata hutiloida. Sen jälkeen uusi kuorinta, huuhtelu ja kuivaus taputtelemalla. Näemmä moni rasvaa jalat vielä tämän jälkeen, mutta mulle riitti ihan tämä kosteus mitä iholle jäi. Varo ettei purkkiin pääse vettä jotta bakteerit eivät pääse kasvamaan purkissa, käytä siis lusikkaa tms. kuorintavoiteen kauhomisessa.

Tulos oli niin silkkinen ettei millää olisi malttanut olla silittelemättä omia jalkoja. Toinen juttu mitä tästä tuli oli ihan mielettömän hyvän tuntuinen verenkierto jaloissa. Ah, jo sitäkin varten aijon suorittaa tämän operaation uudestaan.

Luin että jotkut kuorivat koko vartalon samalla jutulla, mutta kyllä siinä saa sitten pestä koko lattian uusisksi ellei ole niin onnekas että omistaa kylpyammeen.

Iloista kuorintaa ja silkkistä pintaa kaikille rohkeille kokeilijoille :)