Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

tiistai 2. lokakuuta 2012

Lokakuun alun pussukka satoa

Okei, myönnetään, että mun blogi on niin pussukka keskeinen että ihan kauhistuttaa itseänikin. Tosiasia on kuitenkin se että oikeasti teen muutakin kuin pussukoita: siivoan, vien koiraa ulos ja sisään, käyn kaupassa, jumpassa, teen ruokaa, ompelen, ompelen, ompelen jne. :)

Ne naisten joulumessut lähestyvät, joten teen tietenkin sinne kovasti myytävää. Tulkaa ostamaan oikein joukolla tai ystävät ja sukulaiset saavat monta vuotta samoja lahjoja :D

Tässä nyt kuitenkin taas muutama pussukka. Etukäteen jo pyydän anteeksi hieman vinksallaa olevia ja tärähtäneitä kuvia. Ne nyt on sellaisia kuin ovat. Tuotteet ovat kuitenkin moitteettomia!

Tämä ensimmäinen pussukka on menossa niin suloiselle ihmiselle. Pussukka on tilaustyö ja odotan innolla että saan luovuttaa tämän hänelle.


Tämä toinen pussukka on sellainen, joka lähtee vähän kauemmaksi maailmalle. Tietenkin edustavasti Helsinkiä mainostaen :)

 Kolmas pussukka on ihan vaan taas vapaata riistaa, eli mallikapple.  Laitoin siihen riippumaan pöllön kun on jotenkin niin pöllömäinen olo.

 Turha tässä on enää höpötellä mitään, sillä ompelukoneen vieressä on pino ommeltavia juttuja :)
Seuraavassa postauksessa ei todennäköisesti ole pussukka!