Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

perjantai 13. tammikuuta 2012

Purse organizer, uusi malli

Hoh hoijaa, johan on takana taas sellainen viikko että on kivaa viettää perjantai 13. päivän iltaa :)

Jotain näytettävää olen sentään saanut aikaan. Tässä uusi malli näytillä. Tämä on ilmeisesti aika lähellä alkuperäistä Kanadalaista mallia. Tosin olen käyttänyt tähän malliin tekonahkaa, joka on varsin mielenkiintoinen ommeltava. (Huh, huh!)
Väri ei suinkaan ole musta tai ruskea miltä se todennäköisesti tässä kuvassa näyttää. Huomaan viehättyneeni tummaan luumuun, tosin kaupassa ei ollut oikein muita hyväksyttäviä värejä kaupan. Eli oli helppo valita väri.

Tässä mallissa käytin myös tukihuopaa ja tukikangasta. Testasin myös kuinka hyvin tekonahka kestää kuumuutta- ei kestä vaikka painoin sitä varovasti silitysliinan läpi erittäin miedolla lämmöllä. Koepala tekonahkaan on siis siirtynyt silitysliinaani. Mutta onnistuin silti kiinnittämään tukihuovan (liimapintainen) tekonahkaan ilman sulamisefektiä. 

On se muuten kumma kun alkaa kuvaamaan tällaista systeemiä´, niin mieettii mitä ihmettä siihen nyt laittaisi taskuihin. Voisihan sitä tosiaa vilkaista ihan vaan omaan käsilaukkuun niin eiköhän selviäisi sekin mysteeri. Mutta kuten jo mainitsin, viikko on ollut melkoinen. :D


Seuraavaa päivitystä varten pitänee tehdä jotakin. Sitä ennen mukavaa perjantai iltaa kaikille.