Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 8. syyskuuta 2012

Pussukka numero... jaa enmpä tiedä, mutta lisää on tulossa :)

Vuorossa raitaa, ruutua ja pilkkuja (pilkut ovat nyt piilossa).

Ihanan harmoonisen rauhalliset värit ja laadukkaat materiaalit yhdessä tekevät tästäkin organisaattorista kauniin ja käytännöllisen.


Niin, suutari pysyköön lestissään ja näinhän tässä nyt sitten kävi. Ihan itse käsittelin kuvia ja tarvitseekos sitä nyt sitten edes mainita, että kaikki meni vinksin vonksin. Kuitenkaan pussukassa ei ole vikaa, vain sen kuvaajassa. 

Noi latinan kieliset sanonnat ovat hauskoja ja niitähän riittää vaikka kuinka paljon. Nyt kun alan myös valmistautumaan tulevia naisten messuja varten on kaikenlaisia ideoita putkahtanut päähän. Yksi hauska lause jonka juuri muutama päivä sitten bongasin oli: 

Caveat emptor! Ostaja olkoon varuillaan!(mun lisäys, tavara loppuu toivottavasti kesken)

Niinpä, näitä pussukoita kannattaa tulla ostamaan kauempaakin, sillä niitä on rajattu määrä myytävänä :)  Ehkä tuon lauseen voi myös ymmärtää muullakin lailla, mutta minä suhtaudun tuohon positiivisesti. :D

Turha tässä on höpötellä turhia kun kangaspino pöydällä odottaa ompelijaansa ja ei kun hommiin taas....

tiistai 4. syyskuuta 2012

Silkin hohtoa organisaattorissa

Kyllä silkki on aina niin kaunis! Tämän pussukan ideana on voimakas väri ja kaunis kangas. Mikäpä  voikaan olla kauniimpi kuin 100% silkki. Halusin kuitenkin lisätä siihen mustan organzan joka vahvistaa vielä enemmän silkin pinnan kauneutta. Huoh, on tämä vaan niin tyylikäs tapaus :)



Sisällä on hieman erityylistä systeemiä, hauskoja juttuja :)

Voi että tämä pussukka hommeli on vienyt mut nyt niin mennessään... ja eikuin taas koneen äärelle puuhaamaan.

Uudenlainen malli pussukasta, vetoketjulistan kanssa.

Sain valmiiksi hillittömän makeen pussukan. Tätä on pakko kehuskella, sillä sen tekemisen aikana opin paljon . Ensinäkin, älä hymistele itseksesi kuinka näppärä olet, ennenkuin homma on valmis. Minä tein juuri niin ja siitähän ne ongelmat sitten alkoivatkin. Tässä pussukassa kun on vetoketju. Halusin tehdä sen niin, ettei se tule eteen silloin kun se on auki, eli vetoketjun "hammastus" ei saa raapia käsiä kun kaivaa tavaraa pussukasta. Silloin täytyy ommella vetoketju sellaisella listalla varustettuna. No tässä tuli se ensimmäinen ongelma, mittavirhe. Ompelin sen hienon lista-vetoketju hommelin valmiiksi ja aloin virittelemään sitä pussukan vuoreen, vain todeten että se vuorihan oli ihan väärän kokoinen. En ollut muistanut huomioida päätyjen leveyttä (ihan kuin en olisi ennen näitä pussukoita tehnyt!) No eipä siinä auttanut muuta kuin ommella ihan omat päätykappaleet. Itseasiassa tästä mallista tuli tosi kiva.

Kangas josta pussukan tein on mielestäni niin mahtavan ihana, niin kauan ennen kuin sitä alkaa ompelemaan. Tämän pussukan teon aikana olen joutunut vaihtamaan neulaa, paininjalkaa useaan otteeseen ja pitipä sitten vielä purkaa koko konettakin kun joku systeemi jäi jumiin niin, että neula jysähti koneen sisälle kiinni. Pussukassa on muutamia tosi paksuja kohtia jolloin sormet tunkivat kangasta paininjalan alle otsa rypyssä. Mutta ha haa, lopputulos oli kaiken vaivan arvoinen!




Joo, olen myös löytänyt uuden tavan käsitellä kuvia, kuten varmaan näkyy :)

Ompelukone surraa jälleen....

Pussukka luonnonläheisissä väreissä

Tämän pussukan lähtökohta oli luonnonläheiset värit. Jotenkin nämä kankaat tuntuivat tarvitsevansa toisiaan. Kangas on pellavaan jonka pintaan on tehty käsittely, joka hylkii vettä ja likaa. Tämän pussukan koko on L näiden minun pussukoiden mittojen mukaan. :)

 Tämä pöllö oli ihan ehdottomasti päästävä tähän pussukkaan pöllöilemään. :)

Toinen puoli pussukasta näyttää taas tältä. Taskussa oleva teksti tarkoittaa Kiiruhda hätiköimättä ja sen yläpuolella on tennistossu. Pelatessa on hyvä muistaa tämä sanonta ja koittaa pitää pelisilmä tarkkana ettei tule hätiköityjä liikkeitä.

Sisältö jääköön taas tilaajan omaksi tiedoksi.

Näinä päivinä minulla on oikein pussukka maratoni käynnissä, joten yritän laittaa päivityksiä aina silloin tällöin kunhan vaan ehdin.

Lisä kiirettä täräytin itselleni lupaamalla lähteä ystäväni kanssa Naisten Messuille joulukuun alussa. Sinne olisi tarkoitus tehdä kaikkea kivaa. En ole aikaisemmin ollut siellä myymässä joten minulla ei ole harmainta aavistusta minkälaiset tuotteet siellä myyvät ja kuinka paljon pitäsi varautua tuotteita tekemään. :O

Joten hommat jatkuvat, mutta tämä on kyllä niin kivaa ja nautin tästä ihan mielettömästi!