Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 8. syyskuuta 2012

Pussukka numero... jaa enmpä tiedä, mutta lisää on tulossa :)

Vuorossa raitaa, ruutua ja pilkkuja (pilkut ovat nyt piilossa).

Ihanan harmoonisen rauhalliset värit ja laadukkaat materiaalit yhdessä tekevät tästäkin organisaattorista kauniin ja käytännöllisen.


Niin, suutari pysyköön lestissään ja näinhän tässä nyt sitten kävi. Ihan itse käsittelin kuvia ja tarvitseekos sitä nyt sitten edes mainita, että kaikki meni vinksin vonksin. Kuitenkaan pussukassa ei ole vikaa, vain sen kuvaajassa. 

Noi latinan kieliset sanonnat ovat hauskoja ja niitähän riittää vaikka kuinka paljon. Nyt kun alan myös valmistautumaan tulevia naisten messuja varten on kaikenlaisia ideoita putkahtanut päähän. Yksi hauska lause jonka juuri muutama päivä sitten bongasin oli: 

Caveat emptor! Ostaja olkoon varuillaan!(mun lisäys, tavara loppuu toivottavasti kesken)

Niinpä, näitä pussukoita kannattaa tulla ostamaan kauempaakin, sillä niitä on rajattu määrä myytävänä :)  Ehkä tuon lauseen voi myös ymmärtää muullakin lailla, mutta minä suhtaudun tuohon positiivisesti. :D

Turha tässä on höpötellä turhia kun kangaspino pöydällä odottaa ompelijaansa ja ei kun hommiin taas....

Ei kommentteja: