Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

tiistai 30. elokuuta 2011

Metallilankakurssi valmistelua

Nyt voin huokaista helpotuksesta! Huomisen kurssin materiaalin tulostus onnistui, jee!. Säikähdin jo pahanpäiväisesti, että tulikin uuden tulostimen hankinta eteen, vaan eipä tullutkaan. :)

Hauska huomenna nähdä kuinka metallilanka vääntyy näiden mallien mukaan. Ideoita ja malleja olisi vaikka kuinka paljon, mutta aikaa on vain muutama tunti. Huomiset kurssilaiset ovatkin jo vanhoja tekijöitä ja varmasti hallitsevat perustekniikan hyvin, ehkä me sitten ehditäänkin tekemään paljon kaikenlaista.

Nyt mallityöt ovat tehtynä ja sormet ovat niin hellänä :) Täytyy nyt hetken olla rauhallisesti ja kaukana työpöydästä, muuten eivät nämä näpit lepäile. (Varsinainen pöydän karttamis syy on : Lumipantteri pussi! sitä ei voi vastustaa)

Tässä muutamia huomisen kurssin harjoitustöitä.


Tässä helmihäkki valmiina. Lankana käytetään hopeoitua kuparilankaa. Vahvuutena 1,00 mm.




Tässä sydänlinkki pikku riipuksella. Tämän kanssa tulee olemaan hauskaa. Omat väännökset ovat toisinaan... no ei niin sydämiä :)


Tässä ihan simppeli koukkulukko pikku linkillä varustettuna. Tässä lankana on myös hopeoitu kuparilanka ja vahvuus 1,20 mm.




Viimeisenä muttei vähäisimpänä on lankasydän riipus. Tässä lankana jälleen kerran hopeoitu kuparilanka ja vahvuus 0,60 mm. Olen huomannut, että tällainen sydän on uskomattoman kestävä. Olen käyttänyt sellaista avainperässä, laukkukoruissa, korviksissa, kaulakoruissa, kännykorussa....
Ja nyt pantteripussin kimppuun!