Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 19. heinäkuuta 2012

Hope täyspersialaisessa hopeaketjussa

Hope hopeaketju on vihdoin valmis! Ketjun malli on täyspersialainen eli full Persian. 
Punoin ketjun 1 mm hopealangasta, AR 5½. Laatan kiinnitin tosin AR 3mm renkailla, sekä samalla systeemillä lukon ja kiinnitysketjun. Laatta on tehty 0,8 mm hopealevystä. Tekstifonttina käytin tällä kertaa hauskaa vinkelis vonkkelis Comic Sans-gemenaa 3 mm.

Kyseisen ketjun aloitus kysyi hillittömästi hermoja ja muutaman kerran työ piti laittaa sivuun tai renkaat olisivat lentäneet päin seinää. Alkuun päästyä homma alkoi kyllä sujumaan ihan suhteellisen nopeasti. Tietenkin tätä ennen on ollut se 'mukava' sahaamis operaatio. Loppuen lopuksi kaikki se touhu kyllä kannatti.

Tällä kerralla täräytin leimani laatan taakse. Saapa sitten joskus jälkipolvi ihmetellä kuka ihmeen NMS on tämänkin korun vääntänyt.

Aivan selvästi olen tehnyt hopeakoruja viimeaikoina ihan liian vähän. Tuntui, että kaikki tykötarpeeet olivat 'varmassa tallessa' ja hetken työhuonetta myllättyäni tuli paljon unohdettuja juttuja vastaan. Onneksi löysin myös etsimäni tavarat, mutta jälleen kerran haaveilen kiillotusrummusta! (ja parista muusta vempeleestä)

Hommat jatkuvat, seuraava postaus on taas jotain ihan muuta :)


tiistai 17. heinäkuuta 2012

Maalaisromantiikkaa pussukassa

Söpö, sanon minä. 
Tämä pussukka edustaa aivan omaa genreä. Pilkkukangas (polka dots) sisällä ja ruusukangas ulkopuolella tekevät tästä pussukasta niin maalaisromanttisen (ehkä enemmänkin rapakontakaisen maalaisromanttisen kuin suomalaisen)
 Pilkkukankainen taskurivistö kiertää myös ulkopuolella. Sen päällä on toinen taskurivistö läpinäkyvästä muovista, jonka reunaan olen ommellut taas ruudullisen nauhan. Lopputoteamuksena; tässä on taskuja oikein roppakaupalla avainrenksun lisäksi.
 Sisällä on myöskin taskuja joka lähtöön. Vetskaritaskun edessä on myös pikku tasku, reunassa jälleen kerran lenkki esim. lakkapullolle.
Pussukan omistaja tekee myös työkseen tupperware myyntejä. Yritin laittaa pussukkaan näkymään tästä jotain viitteitä. Edessä olevassa sydämessä on erilaisia astiankuvia päälekkäin. Minulle tuli niistä väreistä mieleen Tupperwaren ensimmäiset astiat silloin muinoisessa menneisyydessä. Ehkäpä tämä enteilee uusia värityksiä Tupperin mallistoon.

Nyt kun katson näitä kuvia, niin harmittaa ettei pussukoiden todellinen kauneus välity kuvista. Höh!

Seuraava päivitys onkin sitten jotain ihan muuta :) Se vain vaatii nyt sahan ja taltan, jotta voin esitellä seuraavan projektin.

Näpsäkkää värikästä, no miten tätä nyt kuvaisi parhaiten :)

Tässä pussukassa on väriä riittämiin. Tilaaja näki taskukankaan ja muita kankaita mitä tässä pussukassa on ja hän ihastui niihin heti. Eipä siinä sitten tarvinnut ihmetellä mitähän kangasta tähän pussukkaan laiteetaan. Ainoastaan se kokoonpano oli ratkaistava. Sisällä olevassa taskustossa on näkyvissä yksi kuva joka piti tulla pussukkaan.
Lopputulos on ihanan pirteä ja kuvastaa hyvin käyttäjäänsä :)
 Ylläolevassa kuvassa ei näy kovin hyvin oikealla sivulla riippuva kahvikuppi. Se on minun mielestä oikein hauska yksityiskohta tähän vauhdikkaaseen pussukkaan.
 Sisäkuvan kohdalla taas joutuu tekemään pientä niskajumppaa kun tämä kuva nyt ihan pakosti haluaa tulla näkyviin näin pystyasennossa :D

'Retro' tunnelmista sitten seuraava pussukka onkin aivan eri lajityyliä....