Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Maalaisromantiikkaa pussukassa

Söpö, sanon minä. 
Tämä pussukka edustaa aivan omaa genreä. Pilkkukangas (polka dots) sisällä ja ruusukangas ulkopuolella tekevät tästä pussukasta niin maalaisromanttisen (ehkä enemmänkin rapakontakaisen maalaisromanttisen kuin suomalaisen)
 Pilkkukankainen taskurivistö kiertää myös ulkopuolella. Sen päällä on toinen taskurivistö läpinäkyvästä muovista, jonka reunaan olen ommellut taas ruudullisen nauhan. Lopputoteamuksena; tässä on taskuja oikein roppakaupalla avainrenksun lisäksi.
 Sisällä on myöskin taskuja joka lähtöön. Vetskaritaskun edessä on myös pikku tasku, reunassa jälleen kerran lenkki esim. lakkapullolle.
Pussukan omistaja tekee myös työkseen tupperware myyntejä. Yritin laittaa pussukkaan näkymään tästä jotain viitteitä. Edessä olevassa sydämessä on erilaisia astiankuvia päälekkäin. Minulle tuli niistä väreistä mieleen Tupperwaren ensimmäiset astiat silloin muinoisessa menneisyydessä. Ehkäpä tämä enteilee uusia värityksiä Tupperin mallistoon.

Nyt kun katson näitä kuvia, niin harmittaa ettei pussukoiden todellinen kauneus välity kuvista. Höh!

Seuraava päivitys onkin sitten jotain ihan muuta :) Se vain vaatii nyt sahan ja taltan, jotta voin esitellä seuraavan projektin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Teet kyllä tosi nättejä pussukoita ja ketjuja! Löysin blogisi vasta tänään ja inspiroiduin heti: Mistä olet löytänyt ohjeet rosetta- ja hajuherneketjuihin? Ei löydy kauniimpia! Tekisi niin mieli kokeilla niitä mutta en vaan löydä ohjeita mistään :/

AniN = Nina kirjoitti...

Hei,kiitos kommentistasi :)Ketjujen mallit ja ohjeet olen googlannut netistä. Tässä rosettaketjun ohje : http://corvuschainmaille.ning.com/group/Tutorials/forum/topics/rosetta-1
En nyt löytänyt hajuherneen ohjetta tähän hätään, mutta googlaa Sweet pea ja katso myös tämä linkki: http://www.mailleartisans.org/ täältä löytyy vaikka mitä. Varoitan; saattaa olla reissu hopeakauppaan edessä tämän jälkeen. :)