Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 25. lokakuuta 2012

Lokakuun iloksi muutamia koruja

Jep, koruja tosiaankin!

Tässä eräänä yönä tein muutaman korun ihan vain piristämään muistiani miten niitä oikein tehdään. Hetken kesti kun löysin kaikki tarvittavat osat. Siinä etsiessäni löysin kyllä paljon sellaistakin jota en muistanut enää olevankaan. :) 

Nämä korut ovat tehty Jabonexin helmiäisistä sekä Swarovskin kristalleista, hopeoiduista osista sekä ihan lasihelmistä. Vaijerina käytin 19 strand Beadalon vaijeria 0,46 mm. 

 Tässä ensimmäisessä korussa on tosi mahtava väri. Helmien välissä pilkistelee Swaron harmaa kristalli hopeoitujen osien kanssa. Lukko asettuu eteen alas ja siinä on kiinni pikku riikkisellä papukaijalukolla riipus, jonka voi ottaa pois jos niin tahtoo.
Tämä toinen helmiäis koru taas on jännä kun siinä on itseasiassa muutamaa väriä helmiä. Välissä komeilee hiottu lasihelmi hopeoitujen osien kanssa. Mahtuipa sinne myös mukaan strassiosia jotka välkehtivät kivasti kun valo osuu niihin. Riipus on samalla systeemillä kuin edellisessä korussa. 
Tämä viimeinen koru on taas tehty makeanveden helmistä. Väri on tumman harmaansinertävä, joten tähän oli yhdistettävä hopean värisiä osia. Muuten koru näyttää jotenkin valottomalta ja tunkkaselta. Siellä helmien välissä on eri kokoisia stardust helmiä jotka ovat minun suosikkeja. :) Riipus on jälleen kerran sama juttu kuin edellisissä koruissa.

Nämä korut matkaavat Wanhaan Satamaan Naisten joulumessuille myytäväksi. Tervetuloa ostoksille!

Seuraava postaus on juttuja, joita teen ompelukoneella, PUSSUKOITA :D