Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 1. lokakuuta 2011

Viimeiset syyskuussa





Viimepäivien aikana on pitänyt kiirettä. Yksi metallilanka kurssi oli keskiviikkona ja loppu viikko onkin ollut kiireistä korujen tekoa. Yllä näkyy työn tulos :)

Ehkäpä nämä kaunistukset näkyvät kuitenkin hieman paremmin yksilöityinä.
Tämä koru onnistui yli odotusten. Käytin tässä papilon helmiä ja Swarovskin helmiäis helmiä hopeoituijen koruosien kanssa. Ihana!
Tämä koru on todella muhkea. Tiedän heti kuka tämän haluaa :)
Tässä korussa onkin oikein Swarovskin erilaisia kristalleja riittäviin. Mukana myös hematiittiä ja hopeoituja osia. 
Tässä korussa on Swarovskin ihanan väriset kristallit. Täysin mun makuun sopivat värit.
Jotta kaikki korut eivät olisi rauhallisen vaaleita, niin tässä sitä väriä sitten tulee. Jälleen kerran Swarovskin kristallit hehkuvat hopeoitujen osien ja muiden lasihelmien seassa.
Tämä koru oli ehdottomasti työläin. Jokainen linkki on väännetty hopeoidusta kuparilangasta ja välissä on jännä oiliketjun osaa jäljittelevä rengas rypäs. Hauska yksityiskohta, joka ei tosin tässä kuvassa pääse esiin.

Tein kyllä muitakin koruja, mutta kuvaus into loppui ja ne jäi nyt ikuistamatta.
Koruilu jatkukoon huomenna :)

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Murskatuomion saanut lampunvarjostin yritelmä -> lentää kohta kovaa ja kauas :D

No niin, hmm... Joo, tässä on tullut tehtyä lampunvarjostimia jos minkäkin laisia. Tämä viritelmä on nyt saanut jo niin kovan tuomion, että taidan jättää sen kokonaan tekemättä loppuun. (Ainakin perherauha säilyy) Mutta uutta on jo tulossa :D :D
Tästä se alkoi, tai oli jo alkanut hieman aikaisemmin. Tämä omituisen näköinen marenkipallo on foliolla alapuolelta vuorattu skitsipaperilla päällystetty kupu. Kiinnitysmateriaalina oli paverpol. Alustana toimi tupperwaren taikinakulho. Kun tämä paperimassa systeemi oli kuivunut  leikkasin ylös reijän josta johto pääsee sisään.

Tässä vaiheessa marenki sai vähän väriä StazOn midnight blue leimasimesta. (Toimi hyvin)
Tässä vaiheessa olin jo lisännyt muutamia paperinarusta tehtyjä kukkia pintaan. Liimasin ne kuumaliimapistoolilla. Nuo kiekurat tuossa ovat sabluunoja reikiä varten, jotta valo pääsee myös niistä ulos ja koko tötterö ei kuumene niin paljon jos se pääsee myös tuulettumaan tätä kautta.
Tässä nämä reijät ovat sitten tehtynä. Ihan kamalan hankalaa hommaa jyrsiä niitä reikiä siihen. Ehkä olisi kannattanut jättää tekemättä ne. No nyt seuraavana olisi tarkoitus lisätä noita kukkia niin ettei ne reijät hyppää silmille tästä hökötyksestä. Mutta mutta, en taida tehdäkkään enään mitää tälle. Tuossa vieressä se olla öllöttää onnettoman näköisenä kun sille on yks sun toinen nauranut. Höh, mun valtavaa design varjostinta! :D Täytyy myöntää, ihan kamala se on!
Katsotaan nyt mihin se vielä päätyy... Varokaa! joku voi sen vielä saada joululahjaksi!

Hakaneula/koruneula ja kortti

Päivät viilenevät ja shaalit sekä muut huivit liehuu tuulessa. Tein tässä muutamia mallitöitä seuraavaa kurssia varten ja laitan nyt yhden tähän näytille. Näitä erilaisia versioita olen tehnyt jo vuosia. Niille on aina löytynyt käyttöä. Tällä kertaa materiaaliksi tarttui sinisiä osia.
Lankana käytin tässä neulassa 1,20 mm hopeoitua kuparilankaa. Se on riittävän jäykkää pitämään "itsensä kuosissa" vaikka siihen tulisikin hieman painoa ja vääntöä. Paras tulos tulee hopealangasta. Siinä voi neulaa vielä takoa ja viilata terävämmäksi. Tässä versiossa ei voi kun kupari tulee hopeoinnin alta esiin.

Tein tässä eräänä iltana myös kortteja. Innossani lähettelin jo pari niistä eteenpäin ilman, että muistin ottaa kuvia. Tämä yksi odottelee vielä saajan syntymäpäiviä ja ehdin kuvata sen. Tosin luulen, että lisään tähän vielä sen jonkin jutun joka tekee korttiin "pisteen iin päälle" :)
Uusi korumaratooni alkakoon jälleen.... Päivityksiä tulossa myöhemmin.