Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Hakaneula/koruneula ja kortti

Päivät viilenevät ja shaalit sekä muut huivit liehuu tuulessa. Tein tässä muutamia mallitöitä seuraavaa kurssia varten ja laitan nyt yhden tähän näytille. Näitä erilaisia versioita olen tehnyt jo vuosia. Niille on aina löytynyt käyttöä. Tällä kertaa materiaaliksi tarttui sinisiä osia.
Lankana käytin tässä neulassa 1,20 mm hopeoitua kuparilankaa. Se on riittävän jäykkää pitämään "itsensä kuosissa" vaikka siihen tulisikin hieman painoa ja vääntöä. Paras tulos tulee hopealangasta. Siinä voi neulaa vielä takoa ja viilata terävämmäksi. Tässä versiossa ei voi kun kupari tulee hopeoinnin alta esiin.

Tein tässä eräänä iltana myös kortteja. Innossani lähettelin jo pari niistä eteenpäin ilman, että muistin ottaa kuvia. Tämä yksi odottelee vielä saajan syntymäpäiviä ja ehdin kuvata sen. Tosin luulen, että lisään tähän vielä sen jonkin jutun joka tekee korttiin "pisteen iin päälle" :)
Uusi korumaratooni alkakoon jälleen.... Päivityksiä tulossa myöhemmin.

Ei kommentteja: