Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 28. lokakuuta 2010

Korukurssin valmistelua

Pidän korukurssin, melkoisen ison sellaisen, viikonloppuna. Viime yönä ajatus materiaalien loppumisesta iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Onneksi ratkaisu moiseen ongelmaan tuli yhtä nopeasti. Täytyy vähintään kaksinkertaistaa materiaalien määrä! Tänään kävin keräämässä melkoisen lastin ihania korumateriaaleja lokerikkoihin. Heti teki mieli alkaa väkertämään niistä koruja, mutta onnistuin hillitsemään itseni. Pidän näppini erossa niistä :)

Korukurssit ovat ihania! "Kursseilijat" luovat uskomattoman upeita koruja ja se innostava ilmapiiri tarttuu jokaiseen. Nautin tekijöiden onnellisista ilmeistä kun he ovat saaneet työnsä valmiiksi. Usein ennen työn aloittamista moni ei usko kykyihinsä tehdä yhtään mitään. Siksi onkin niin mahtavaa huomata kuinka koruja vain "syntyy" epäilystä huolimatta.

On hauska myös huomata kuinka monella eri tavalla samoja materiaaleja voi yhdistellä. Jokaisella tekijällä on oma kädenjälki ja tyyli. Usein värien yhdistely yllättää, joskus alkuasetelma voi olla jopa "pelottava", mutta pienen säätelyn jälkeen lopputulos on uskomattoman hyvä.

Oman jännityksen kurssiin luo aina se, kuinka eri tasoisia tulijat ovat. Ovatko kaikki aloittelijoita vai vain osa heistä. Tässäkin kyllä olen huomannut, että vaikka joku onkin jo tehnyt koruja jo pidempäänkin, niin tekniikkoja on niin monenlaisia, että aina löytyy jotain uutta opittavaa.

Jännää! Yritän onnistua ottamaan muutaman kuvan kurssista, tosin jo etukäteen tiedän että tuskin se onnistuu. Ison kurssin aikana ei oikein kädet meinaa riittää muutenkaan, saatikka että heiluisin kameran kanssa kuvaamassa. Mutta yritän!