Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

tiistai 13. marraskuuta 2012

Hepat organisaattorissa

Tämän organisaattorin teon aikana minulle selvisi monta asiaa. Ensinäkin, minulla on aivan olematon hevosrotujen tuntemus. Toiseksi huomasin todellakin kuinka tiukasti olen saanut kuvat kiinni kankaaseen kuvansiirtopaperia käyttäen (ei huono juttu ollenkaan) ja kolmanneksi jälleen kerran; on ihanaa onnistua tilaustyössä ja tulen siitä niin onnelliseksi :D

Tämän organisaattorin perustana oli muutamia asioita: ulkopuolen kangas- Helsinki kangas, vuorena punainen kangas. Sisällä paljon taskuja eli perus setti kokonaisuudessaan. Tilaajalla oli toiveena, että pussukassa olisi huomioitu jotenkin hevoset ja mahdolliseti koirat. Tyyli voisi olla hieman roisi, mutta myös naisellinen. Hmm... Helsinki kankaan jäänmurtaja toimisi hyvin tuossa "roisissa" puolessa ja sen viereen lisäsin myös tilaajan moton: Just do it hauskalla USA rekisterikilpi fontilla. Eli se puoli hoitui noi.
Toinen puoli olikin sitten se jossa munasin oikein kunnolla. Löysin kuvia hevosista ja koska todellakin tämä rotutuntemus on luokkaa Ö kuvittelin laittavani oikeat hepat. Sain ne tarttumaan todella hyvin taskukankaaseen. Näin...
Siinä ne ovat ja pysyvät vaikka kuinka yritin niitä raapia ja rusikoida pois, sillä nämä eivät todellakaan olleet niitä oikeita heppoja mitä tilaaja toivoi. No, onneksi tilaajalla oli pitkä pinna ja sain kokeilla uutta versiota. Tällä kertaa sain mallia minkälaisista hevosista oikeasti on kyse. Tämän olisin välttänyt jo aikaisemmassa vaiheessa jos olisin vain lukenut tarkasti kaikki muistiinpanoni.  Täytyy myöntää että ero on suuri. Nämä upeat hepat ovat kyllä henkeäsalpaavan komeita.
Valitettavasti tämä kuva on otettu kesken tekovaihetta eikä valmiina. Otin kyllä valmiistakin kuvan, mutta innossani tärisin niin että kuva on todella epätarkka.
Mutta näin voidaan vaihtaa uudet hepat pussukkaan- ommella uusi tasku vanhan päälle :D Eli mustan taskun alla piileskelevät ne vintage pollet ihan omana taskunaan.

Sisäpuolella on vielä huomioitu pari juttua. Sieltä löytyy tassun metalli riipus ja sellanen ihana kuva jonka sain tilaajalta. Halusin laittaa sen sinne sisään, sillä siinä on sitä naisellisuutta ja herkkyyttä. Okei, tämä kuvakulma ei kyllä kerro tosta ihanasta kuvasta yhtään mitään, mutta siellä se kuitenkin on :)


Lopputulos oli myös tilaajan mieleen ja sehän on aina parasta tässä hommassa!

Uusi kone toimii moitteettomasti. Sain tänään älyväläyksen kokeilla miten se selviytyy karvakassin ompelusta- selviytyihän se hienosti. Siitä kassista puuttuu vielä yksi juttu, mutta laitan siitä kuvan kunhan saan sen valmiiksi.

Niin ja joo, se lankarulla juttu ei ole ongelma ollenkaan. Sain siihen hienon pidikkeen ja nyt voin virittää siihen vaikka kuinka hillittömän ison lankarullan :) Sur rur....

Ei kommentteja: