Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

perjantai 9. marraskuuta 2012

Uusi ompelukone hankittu

Menin Helsingin kädentaitomessuille tarkoituksena katsella ja ihastella ja tietty ostella jotain pientä ja hauskaa. Katselin, ihastelin ja ostin jotain pientä ja hauskaa, kunnes ihan sattumalta ajauduin Janomen jälleenmyyjän juttusille. Olen jo pidemmän aikaa ajatellut ostavani uuden koneen kun tuo rakas pikku työmyyräni on hieman jo hmm... kulunut 20 vuoden rankassa käytössä.

Tulos, meikäläinen lähti messuilta uuden koneen kanssa. Hankintani on Janome DC4100. Koneessa on useita eri ompeleita ja tikkejä, paininjalkoineen. Osa paininjaloista on niin erikoisia, että menee jonkin aikaa kunnes saan kokeiltua niitä kaikkia.

Muutamia juttuja täytyy vielä tarkistaa myyjältä. Sillä minulla on suurin osa ompelulangoista sellaisissa isoissa rullissa ja näyttää nyt pahasti siltä, ettei niitä saa viritettyä tähän malliin.

Ainahan sitä tuntuu jotain ongelmaa olevan kun tutisee innosta :D

Huomenna selvitän onko tämä lanka juttu ongelma vai onko se ratkaistavissa. Varmaan en saa ensi yönä unta kun mietin siihen ratkaisua. Eihän nyt yksi lankarulla voi tätä hienoa konetta pilata!

Ompelu jatkuu kaikesta huolimatta kuumeisena. Apua, ne joulumessut lähestyvät- vajaa kuukausi aikaa surrutella ompelutöitä ja tehdä koruja ja kortteja ja..... Unettomia öitä, valtavia mustia silmäpusseja ja tekemättömiä kotitöitä odotettavissa. Täytyy tunnustaa, että olen varustautunut kunnon meikeillä peittämään ne mustat silmänaluset, sekin tapahtui messuilla, aivan yllättäen! :)


Tässä vielä kuva uskollisesta koneestani. Hyvä kone, suosittelen lämpimästi jos ei tarvitse kummosia ompeleita käytöön.

Homma jatkuu lanka probleemasta huolimatta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hiano kone ja hyvä merkki. On muuten maailman eniten myyty konemerkki.

AniN = Nina kirjoitti...

Hyvä kyllä tuntuu olevan. Nautinnollista ommella tällä koneella. :)