Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Rauhallinen ja tyyni, merta ja simpukoita...

Toiveena; rauhallinen ja tyyni, meri ja simpukat, mahdolliseti kiviä sekä värinä turkoosia, vaaleata väriä ja  lisänä voisi olla fuksiaa. Ou nou, nyt tuli kova paikka vastaan. Miten saan tämän kaiken samaan pussiin. Käyttäjällä oli myös toive, että pussukan yläosaan tulisi pikku nappi/neppari, jolla pussukan voi napsasta kiinni jos tarve niin vaatiin.

Ensin oli tämä kangasongelma, mitä ihmettä, minkälaista kangasta, mitkä värit sopii yhteen ja kuinka ihmeessä saan siihen niitä simpukoita ilman että ne raapii käsiä kun tavaraa ottaa taskuista ulos. Muutaman yön asiaa pohdittuani ja erilaisia versioita päässäni pyöriteltyä ryhdyin hommiin. Tulos on tässä.

 Simpukat pääsivät kuin pääsivätkin pussukkaan, tosin kuvan muodossa. Kuvassa on ihanan rauhoittava teksti: Hold close your Ear so you can hear the Message of the Waves.
Lisänä tähän pussukkaan tuli pikku kukkaro johon mahtuu hyvin myös kortit.

Sisäosassa on sitä fuksiaa ja tunnelma hieman reippaampi :) Mutta se jääköön näyttämättä.

Ei kommentteja: