Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Juhannuksen alla herkkä organisaattori

Tämä päivitys tulee nyt pakon sanelemana hieman etuajassa. Huomenna tämä ihana KAUAN palvellut läppärini joutuu rajuihin "tervehdytys" toimenpiteeseen. Eli jos päivityksiä ei ala kuulumaan kahden viikon sisällä on tämä kone sukeltanut jonnekkin syvemmälle kuin merenpinta. Toivottavasti saan tämän konedilemman hoidettua kunnialla loppuun saakka.

Nyt itse asiaan: Hentoa ja herkkää, vaalenasininen ja vaaleanpunainen muodostavat pikku detalien kanssa kauniin kevyen organisaattorin. Annettujen vihjeiden perusteella sain idean tällaisesta organisaattorista.
 Yläpuolella olevassa kuvassa näkyy pussukan pintaan ommellut kukat hieman heikosti. (kuvaus aika oli hieman myöhäinen ja käsi ei ollut enää niin vakaa) Kukat ovat kuitenkin pikku lemmikkejä, forget me not. (ihana englanninkielinen nimi) Luonnollisesti nehän ovat vierekkäin pikku kimpuissa, mutta otin taiteilijan vapauden hieman järjestellä niitä kauemmaksi toisistaan. Taskukangas on käsin kirjottua organzaa.
Tällä puolella samaa taskukangasta, nyt lisäkoristeena omistajan nimi ja sydän joka on täynnä rakkautta perheelle.

Vaaleanpunainen sisuskangas joka näkyy yläreunassa on Laura Ashleyn pallokangas. Sisäpuoli on nyt todella täynnä taskuja, isoja ja pieniä, vetoketjulla ja ilman. Lisänä taas pikku juttuja ilahduttamaa päivää.

Mielenkiinnolla odotan, että kuulen pitääkö tilaaja tästä organisaattoristaan. Seraavana valmistuva pussukka jatkaa samaa linjaa... sitä valmistaessa jatkan myös edelleen varmuuskopioiden ottamista. Uskomatonta miten paljon sitä onkaan kirjautuneena erilaisiin sivustoihin. Pikku ongelma on nyt, että en millään muista salasanoja ja sehän vasta hauskaa onkin :D

Toivottavasti pääsen vielä palaamaan omalle blogilleni....

Ei kommentteja: