Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Rosetta; heinäkuun kuumuudessa tehty projekti

Huh hellettä!
Heinäkuun kunniaksi halusin tehdä naisellisen ketjun.
 Löysin kivan mallin, jota olenkin sitten työstänyt koko kuukauden.:(  Ohjeissa ilmoitettiin renkaan kooksi 3½ 1 mm langalla, mutta ohjeen laatijan mukaan se on liian tiukka. Joten kuuliaisesti veivailin 4 mm renkaita tekijän suosittelemana. Tuloksena hirmun paljon väärän kokoisia renkaita, se ei ollut ollenkaan sopiva koko. 

Päädyin sitten kuitenkin tekemään tämän ketjun alkuperäisen koon mukaan. Eli ketju on nyt tehty 1 mm langasta, 3½mm renkailla. Hetken piti värkkäillä omaa tekniikkaa, että sai päälirenkaan mahtumaan molemmin puolin. Lopputulos on ihana :) Todennäköisesti vielä patinoin tämän ja jos se ei ole hyvä niin otan sitten patinan pois.

 Ai niin, sain palautetta, että voisin myös mainita täällä blogissani tuotteiden olevan myös myynnissä :) No, nyt se on sitten mainittu. Jos joku koru kiinnostaa, niin viestiä vaan minulle.
Helteisiä heinäkuun päiviä kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

UPea jälleen kerran!
Minna

AniN = Nina kirjoitti...

Kiitos Minna :) Alan tekemään uutta mallia kunhan tää kuumuus vähän helpottaa, ettei langat pehmene käsissä. :D