Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Jiirisahan onnellinen omistaja sekä keittiön sisustuksen täydennys

Kävimme tässä jonkin aikaa sitten osto ja myyntiliikkeessä. Voi mikä aarreaitta! Siellä oli aivan hillittömästi erilaisia työkaluja jotka ovat minun intohimo. Rautakaupassa luuraan aina työkaluhyllyjä hypistellen :D Löysin sielä liikkeestä hyvän jiirisahan joka on tukeva ja kaikin puolin toimiva. Löysin sieltä kyllä paljon muitakin mukavia juttuja. Loppusumma oli niin pieni että ihan heikotti, voiko ihan oikeasti saada muutamalla kympillä niin paljon tärkeitä toimivia hyviä juttuja!

Onnellisena jiirisahan omistajana mietin kuumeisesti mitä nyt sitten ensinmäisenä sahaisin. Parvekkeelta puuttui parvekepöytä ja lattiaremontin jäljiltä meille oli jäänyt paketti laminaattia sekä listoja. Siispä saha esiin ja pöytälevyä rakentamaan. Pöydänjalaksi päätin käyttää puuseppä poikani tekemää lehtitelinettä. Mittailin ja sahailin, mittailin ja sahailin uudestaan. Lopulta äherryksen ja tuherruksen jälkeen sain kuin sainkin sahattua oikean kokoiset "karmit" pöytälevylle jonka olin siis tehnyt laminaattilankuista.

Laminaatin alle rakentelin tukikehikon ja kaukalon jonka sisään lehtitelinejalka napsahtaisi kiinni. Muuten pöytäkansi liukuisi kuin pulkka jos sitä tönäsisi. Tämän kehikon virittelin myöskin ylijääneestä muovisesta kulmalistasta. Olin aivan suunnattoman tyytyväinen omaan kekselijäisyyteeni että käytän tämän koko systeemin kasaamiseen Aqua tack asennusliimaa jota oli myöskin jäänyt remontista. Pursottelin liimaa listoihin ja virittelin puristimet paikalleen. Odotin riittävän kuivumisajan ja avasin puristimet. Plääh... kaikki levisi kuin jokisen eväät pitkin lattiaa. Ei ainuttakaan saumaa mikä olisi tarttunut kiinni!

Tässä vaiheessä otti kyllä melkoisesti päähän, mutta jollain systeemillä oli tämä hökötys saatava kasaan. Niittipistooli on tosi kiva kaveri ja kontaktiliima myöskin. Naulaaminen ei tässä hommelissa ollut mahdollista. Niittejä ja liimaa käyttäen sain kaikki kasaan ja näin meillä on nyt parvekepöytä.



Keittiön ikkuna kaipasi jotain... ihan jotain sellaista mikä kuuluu juuri siihen ikkunaan. Näin mahtavan paksun suuren valkoisen pajukranssin ja siitä se sitten lähti. Ikkunanverhoissa on valkoista sekä juuttikangasta. Näin heti sielunisilmin millaisen kranssin ikkunaan värkkään... Tässä tulos!

Kranssin keskelle virittelin sieltä osto ja myyntiliikkeestä ostettuja lusikoita. Eipä siihen sitten muuta tarvittu lisäksi kuin juuttinauha kiertämään kranssia. Näillä näkymillä mennään nyt vähän aikaa.


1 kommentti:

Katri kirjoitti...

Kiva kun jätit viestiä. En äkkiseltään löytänyt kuvaa teidän havasta, mutta monta muuta ihanaa kuvaa löysin. Kauniita. Miten joku voi osata tehdä noin hienon nahkalaukunkin? :o