Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 1. marraskuuta 2012

Hoitolaukku kaksosille, vihdoin valmis!

Jotkut projektit ovat piiiiiitkiä. Tilauksen vastaanottaessa ajattelin, että onhan tässä hyvin aikaa. Mutta mitä ihmettä, aika hurahti sellaisella vauhdilla että ihan hirvittää. Tosin luulen, että itse odottava äiti ei ajattele ajan lentäneen ollenkaan nopeasti.

Itse projekti oli: Kaksosille tarkoitettu hoitolaukku. Suuri johon mahtuu kummankin muksun vaipat ja vaihtovaatteet ja muut tärkeät tykötarpeet. Tuttipulloille omat taskut jne. Muistan kun omat lapset olivat pieniä ja sitä tavaraa toisaankin tarvitsi kuskata paikasta toiseen uskomattomat määrät. Oli hienoa, että hoitolaukussa oli monta taskua ja ylipäätään tavaroihin oli helppo päästä käsiksi.

Lähdin suunnittelemaan helppokäyttöistä, isoa ja hauskaa laukkua. Minusta on ihanaa jos lasten vaunut/rattat  ja laukut ovat iloisia ja värikkäitä. Myöhemmin kyllä ehtii käyttämään mustaa ja harmaata ihan riittämiin. Kiva jos lapsilla on väriä elämässä! Siispä tämän näköisen valmistin.

 Etupuolella alareunassa on kolme taskua, keskimmäinen on vekkitasku. Laukun "kansiläpässä" on vetoketjutasku pikku tavaroille. Kassin kantohihna on säädettävä ja varmasti riittävän pitkä kaksosten rattaiden työntöaisan ympärille. Lisäsin paljon heijastinkankaasta tehtyjä palloja, jotta irtonaisia heijastimia ei välttämätta tarvitse laittaa roikkumaan. Läpän alla on kaksi magneettilukkoa, jotka pitävät läpän paikalla vaikka tuulisi kovempaakin.
 Kassin toiseen päätyyn laitoin vetoketjutaskun ja siihen tilaajan toivoman tekstin, kuvansiirtopaperilla tietenkin. :) Tästä kuvasta näkyy myös katohihnan kiinnitys. Ihastuin tuohon ruuvattavaan D-lenkkiin. Oli ihana ommella kassia ilman, että lenkit ja hihnat olisivat lonksuneet tiellä. Lopuksi vain ruuvailin D-lenkit auki ja sujautin kiinnitys hihnaan ja a' vot, kyllä tuli hieno. :)
 Kassin toinen pääty taas on varattu tuttipulloille. Kummallekkin on merkitty oma tasku, jotta eväät eivät mene sekasin. Takaosaan ompelin pitkän ison vetoketjutaskun ilman mitään härpäkkeitä.
Kassin "kansiläpän" alta paljastuu rulla joka on kiinnitetty kuminauhalenkein listavetoketjusysteemin yläpuolelle. Tämä rulla on suoja-alusta esim. vaipanvaihdon yhteydessä käytettäväksi. Kangaskerrosten väliin tikkasin vanua, jotta hoitelu sujuisi hieman pehmeämmin.
 Tässä alusta avattuna.
Sisusta on täynnä pikkusia ja isompiakin taskuja. Päädyssä tuteille omat pikku jemmat.

Koko kassi on tuettu kovikehuovalla ja erilaisilla kovikekankailla. Etsin epätoivoisesti muovista laukkupohjaritilää ja laukun jalkoja. Niitä en löytänyt Suomen markkinoilta mistään. Täytynee alkaa kehittelemään jotakin tähän asiaan. Hmm... onko kenelläkään antaa vinkkiä?

Nyt vain laukkua täyttämään ja käyttämään :)

Homma jatkuu....

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siitä tuli mielettömän upea!

AniN = Nina kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahdottoman upee ja kaikki tarpeet otettu huomioon! Hienoo kun laitoit ohjeita kuvansiirtoon, jos vaikka kokeilis.

AniN = Nina kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus :) Jos kokeilet tuota kuvansiirto paperia, niin vilkaise vielä tota mun moka oppi postausta. Siellä vielä muutama vinkki jota kannattaa välttää :)